Stiri

nJoy lansează Enki 8, prima tabletă 3G din portofoliu

nJoy ENKI 8
nJoy ENKI 8

nJoy, brandul românesc de tehnologie cu sediul la Timișoara, lansează o nouă tabletă. De data aceasta este vorba de un produs cu tehnologie 3G și GPS destinat utilizatorilor ce sunt tot timpul în mișcare și au nevoie de acces rapid la informație.

Tableta Enki 8 este cea de-a patra tabletă din portofoliul nJoy. Modelul oferă un ecran IPS de 8 inci cu rezoluția de 1024×768 pixeli, aspect de imagine 4:3 și unghiuri largi de vizualizare.

Specificațiile tabletei Enki 8 includ conectivitatea 3G, senzorul GPS, ecranul IPS de 8 inci, procesorul de tip dual-core Cortex A9 ce rulează la 1Ghz, 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie internă, procesorul grafic SGX531, conectivitatea WiFi și Bluetooth, mufa miniHDMI, slotul de memorie microSD, bateria Litiu Ion cu capacitate de 3500mAh, sistemul de operare Android 4.1.2 și cele două camere foto care permit apeluri video, dar și capturarea facilă de imagini în orice moment. Enki 8 are la bază un chipset MediaTeK care rulează cu un procesor dual-core Cortex A9 la 1GHz și cu 1GB de memorie DDR3.

nJoy ENKI 8

nJoy ENKI 8

To Top