Stiri

Noi modele Intel Classmate

Intel Classmate PC
Intel Classmate PC

Intel a prezentat la târgului educațional Bett 2014 din Londra noi modele de tablete și PC-uri educaționale. Noile Intel Education Tablet și Intel classmate PC sunt parte ale suitei Intel Education Solutions, care include dispozitive, software, conținut, servicii și programe de dezvoltare pentru profesori, toate pentru a transforma modul de învățare și de predare. Intel Education Tablet și classmate PC-ul au un design ușor de folosit de către elevi, fiind rezistente la căzături de pe birou (de la 70 cm) și la apă și praf, pentru a promova învățarea oriunde și oricând.

Intel Education Tablet rulează pe Android 4.2 și are caracteristici precum bare de cauciuc în lateral, pentru a fi mai ușor de cărat de copii, un buton de pornire care rezistă apăsărilor accidentale și un stylus. Având la bază un procesor dual-core Intel Atom Z2520, tableta de 10 inchi are camere în față și în spate și 3G opțional. De asemenea, oferă o autonomie de 12 ore, pentru a rezista pe parcursul unei întregi zile de învățare.

Procesorul Intel Atom Z2520, 1.2GHz, are suport pentru Tehnologia Intel Hyper-Threading, permițând rularea a patru aplicații în același timp. Platforma integrată include, de asemenea, acceleratorul Intel Graphics Media cu nucleu grafic ce suportă imagini 3D, jocuri, codare si decodare video 1080p la 30FPS, toate utile pentru învățământul secolului 21.

Classmate PC-ul Intel de 10 inci se bazează pe procesorul Intel Celeron N2806 sau N2805 și rulează peWindows 8.1, Windows 7. De asemenea, mai este un model care rulează pe Linux și se bazează pe procesorul Intel Celeron N2805 și care va fi disponibil în acest an. Dispozitivul cu ecran tactil opțional are o cameră rotativă pentru a promova crearea de conținut.

Intel Education Tablet și classmate PC sunt dotate cu caracteristici precum o lupă și o sondă termică. Aceasta se conectează la portul audio al dispozitivului. Aceste instrumente îi ajută pe elevi să vadă imagini mărite și microscopice, să măsoare și să analizeze date, dându-le libertatea de a explora concepte științifice oriunde, nu numai în laborator.

Intel Classmate PC

Intel Classmate PC

To Top