Stiri

Noile laptopuri ASUS ROG Strix G, SCAR III și Hero III sunt disponibile în România

ASUS ROG Strix Scar III
ASUS ROG Strix Scar III

ASUS Republic of Gamers (ROG) a actualizat recent întreaga familie de laptopuri de gaming STRIX, primele modele ajunse în România fiind prezentate în cadrul standului „Join The Republic” de la East European Comic Con. ASUS ROG Strix G, ROG Strix SCAR III și ROG Strix Hero III, cu hardware actualizat, sunt disponibile utilizatorilor la prețuri ce pornesc de la 4399 de lei (taxe incluse).

O gamă pentru toate gusturile cu hardware din noua generație

Noile notebookuri de gaming ASUS ROG Strix G531 au ecrane de 15,6″ cu rame ultrasubțiri oferind o amprentă cât mai compactă. Acestea sunt disponibile în versiunile Strix G, Scar III și Hero III, optimizate pentru dominația în sporturile electronice.

Designul noilor ROG Strix SCAR III și Hero III este rezultatul colaborării dintre ASUS și BMW Designworks Group, captând privirea cu zonele reliefate ce se întind pe mijlocul laptopului până în partea inferioară. Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

Cheia fizică ROG Keystone creează o legătură mai strânsă cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC oferă acces la profilurile salvate în panoul Armoury Crate și oferă acces la Shadow Drive, o zonă ce ascunde și criptează fișierele importante.

ASUS ROG Strix Scar III

ASUS ROG Strix Scar III

ASUS a lucrat cu cele mai bune echipe din sportul electronic și a ținut cont de părerile primite de la jucătorii profesioniști. Ratele de refresh înalte, de 240Hz, regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile foarte dinamice. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapidă; timpul de răspuns de 3ms de la gri la gri se potrivește cu cel al panoului de 240Hz și reproduce imagini clare în mișcare, cu un minim de blur sau remanență. Opțiunile pentru procesor ajung la Intel Core i9-9880H, cu opt nuclee, care adaugă capacități multitasking ce pot ajuta la gaming și streaming pe același sistem.

ASUS ROG Strix Scar III

ASUS ROG Strix Scar III

Noile modele sunt mai puternice și au caracteristici practice, cum ar fi șuruburile Phillips ce nu necesită scule speciale pentru a fi îndepărtate. Toate sunt accesibile, iar împreună cu clemele mici de sub carcasă, simplifică separarea panoului inferior și accesul la componentele din interior în vederea unui upgrade.

Strix G – focus pe tehnologiile esențiale

ASUS ROG Strix G păstrează elementele esențiale ale gamei ROG, fiind o fundație solidă pentru cei care vor să aibă la dispoziție un portabil puternic cu profil redus. Laptopurile ROG Strix G pot fi configurate cu procesoare Intel, inclusiv cu modelul Intel Core i7-9750H, cu șase nuclee și 12 fire de execuție, alăturate acceleratoarelor video ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2070. Panourile cu diagonala de 15,6” funcționează la frecvențe de până la 144Hz, fiind perfecte pentru jocurile dinamice, unde fiecare cadru contează. Laptopurile păstrează elementele esențiale ale gamei cum ar fi: RangeBoost pentru Gigabit Wi-Fi, ieșire HDMI 2.0b pentru monitoare 4K și televizoare și suport pentru monitoare G-SYNC prin DisplayPort pe USB-C, pentru modelele cu grafică GeForce RTX.

To Top