Stiri

Noile modele de clasă business QNAP Turbo NAS cu suport SAS și hard disk-uri de 2.5″

QNAP Systems a lansat recent cinci modele noi Turbo NAS din clasa business, compatibile SAS. Alături de EC1679U-SAS-RP și TS-EC1279U-SAS-RP, ce suportă atât hard disk-uri SAS cât și SATA 6Gbps, se alătură modelele de înaltă densitate SS-EC2479U-SAS-RP, SS-EC1879U-SAS-RP și SS-EC1279U-SAS-RP. Suportul pentru hard disk-uri SAS permite creșterea performanțelor de intrare/ieșire și oferă o fiabilitate ridicată în transmisia și stocarea datelor. Noile modele oferă porturi de extensie, permițând extinderea capacității cu dispozitive QNAP RAID pentru a îndeplini cu ușurință cerințele de stocare vitale ale companiilor mici și mijlocii, cu echilibrarea resurselor pentru aplicațiile pretențioase.

storage_ss_ec1279u_sas_rp_10

Noile modele compatibile SAS sunt echipate cu procesoare Intel Xeon Quad-Core la 3.4GHz și 8GB memorie RAM DDR3 ECC. Acestea dispun de conectivitate 10GbE și suport pentru unitățile SSD tampon pentru a crește performanța IOPS. Astfel, produsele sunt perfecte pentru îmbunătățirea fluxului de lucru cu aplicații dependente de valorile IOPS, precum virtualizarea și instalările în centre de date.

“Noile modele Turbo NAS, compatibile SAS, suportă hard disk-uri SAS industriale ce vor satisface pe deplin nevoile de performanță ale companiilor”, a declarat David Tsao, manager de produs al QNAP. “Noile echipamente suportă, de asemenea, hard disk-urile SATA de înaltă capacitate, mai accesibile din perspectiva costurilor, pentru arhivarea de date, precum și SSD-urile de înaltă viteză și stabilitate, pentru operațiile I/O intensive. Cu Turbo NAS cu suport SAS, companiile se pot bucura de flexibilitate în alegerea unității de stocare.”

Noile modele oferă scalabilitate înaltă, suportând extinderea online a capacității prin conectarea de dispozitive QNAP RAID (REXP-1600U-RP and REXP-1200U-RP). Se poate atinge un total de peste 400TB capacitate brută, răspunzând cerințele de stocare în creștere. Având această flexibilitate, companiile își pot extinde gradual capacitatea de stocare și au mai mult control asupra implementărilor. Modelele Turbo NAS se dovedesc fiabile în virtualizare, fiind certificate pentru principalele soluții de pe piață. Suportă VMware vSphere 5.1 și Citrix XenServer și sunt compatibile cu Microsoft Hyper-V și Windows Server 2012. Suportul pentru VMware VAAI, QNAP vSphere Client plug-in, Microsoft ODX și QNAP SMI-S îmbunătățește și mai mult eficiența operațiunilor și managementul în aplicațiile de virtualizare.

storage_ss_ec1879u_sas_rp_14

Noile servere de stocare oferă soluții flexibile pentru back-up și restaurarea datelor. Utilizatorii de Windows și Mac pot folosi utilitarul QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru salvarea ușoară a datelor. Soluțiile de restaurare includ Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea datelor, programată sau în timp real, în cloud, incluzând aici: Amazon S3, ElephantDrive, Symform și Google Drive. Software-ul de backup de la companii terțe, precum Veeam Backup & Replication și Acronis True Image, este de asemenea suportat, transformând unitățile Turbo NAS cu suport SAS într-o fundație solidă pentru securizarea informațiilor valoroase ale companiei.

Utilizatorii de Windows, Mac și Linux/UNIX pot partaja fișierele pe platforme diferite, produsele Turbo NAS oferind o soluție centralizată de stocare, ideală pentru afacerile mici și mijlocii cu un număr mare de utilizatori. Serviciile Windows AD și LDAP reduc efortul și salvează timpul administratorilor IT privind setarea și sincronizarea conturilor. Windows ACL (Access Control List) oferă o serie de permisiuni avansate pentru partajarea folderelor, simplificând gestionarea și controlul drepturilor de acces.

To Top