Stiri

Noile plăci de bază ASUS cu chipset-uri Intel seria 7

ASUS a prezentat o nouă serie de plăci de bază cu chipset Intel seria 7. Noile modele integrează tehnologii proprietare ASUS precum Dual Intelligent Processors 3 cu SMART DIGI+ Power Control, ASUS Wi-Fi GO! și Fan Xpert 2.

Maximus V GENE vine cu sunet SupremeFX III, control al traficului Intel Ethernet și tehnologie ASUS GameFirst. SABERTOOTH Z77 dispune de Thermal Armor.
Prima versiune de Dual Intelligent Processors de la ASUS a unit două chip-uri aflate pe placa de bază: TPU sau TurboV Processing Unit și EPU sau Energy Processing Unit. Acestea cresc performanța sistemului în timp ce reduc consumul de energie prin optimizarea alimentării.

Dual Intelligent Processors 3 este construit pe această fundație la care se adaugă noul SMART DIGI+ Power Control, ce constă în mai multe controlere digitale pentru tensiune care permit reglarea precisă a alimentării pentru procesor, nucleu grafic și memorii.

Conținutul multimedia este accesat mult mai ușor cu ajutorul funcțiilor Wi-Fi, cum ar fi DLNA, astfel încât utilizatorii se pot bucura de conținutul livrat de o varietate de surse. Funcția Remote Desktop furnizează acces la desktop de pe tablete sau telefoane inteligente, acestea devenind un fel de telecomenzi. Totodată, Wi-Fi GO! poate converti PC-ul într-un router cu toate funcțiile integrate într-un software utilitar.

Alături de funcțiile exclusive descrise mai sus, plăcile de bază ASUS 7 includ Intel Smart Response, Intel Smart Connect, Intel Rapid Start și suport nativ pentru PCI Express 3.0.

To Top