Stiri

Noile placi de baza ASUS P67 (foto)

ASUS a prezentat primele poze cu noile plăci de bază concepute în jurul chipset-urilor Intel P67 și H67. Destinate procesoarelor Sandy Bridge, plăcile de bază ASUS cu slot LGA1156 sunt disponibile în 17 variante de la modelul de mici dimensiuni P8P67-I până la cea mai performantă variantă pentru jocuri, Maximus IV Extreme. Deși s-a încercat o simplificare a gamei ASUS oferă mai mult decât e necesar, gamerii fiind cei mai răsfățati. Noile instrumente pentru overclocking permit ajutări fine pentru tensiunile de alimentare VRM-ul fiind în totalitate digital.

Dual Intelligent Processors, o combinație între TPU (TurboV Processing Unit) și EPU (Energy Processing Unit) oferă un management avansat al alimentării, utilizatorul având la îndemână tot ce este necesar pentru a caștiga fiecare gram de viteză prin creșterea frecvențelor de lucru peste cele recomandate de producător.
Mai multe detalii privind noile plăci de bază vor fi oferite pe parcurs odată cu lansarea acestora în România.ASUS P8P67-I
ASUS p8p67
ASUS SABERTOOTH P67

To Top