Stiri

Noile produse ASUS prezentate la The Edge of Beyond

În cadrul evenimentului The Edge of Beyond, organizat cu prilejul Computex 2017, Directorul companiei ASUS, domnul Jonney Shih a prezentat noua linie de portabile ultraușoare ZenBook și VivoBook, ce împing mai departe granițele tehnologiei și ale designului, oferind o experiență mobilă avansată. Printre noile modele ușoare și elegante, se numără ZenBook Flip S (UX370), cel mai ușor laptop convertibil din lume, ZenBook 3 Deluxe (UX490), cel mai ușor laptop de 14″ din lume1, ZenBook Pro (UX550), cel mai subțire, cel mai ușor și cel mai puternic ultraportabil destinat profesioniștilor la această dată, ASUS VivoBook S15 cu display de 15,6″ și o carcasă asemănătoare cu cea a laptopurilor 14″ și ASUS VivoBook Pro 15 – cel mai puternic exemplar din serie.

Noile laptopuri îmbunătățesc productivitatea utilizatorilor, oferindu-le cea mai bună experiență de lucru, grație suportului pentru majoritatea funcțiilor noi din Windows 10, incluzând Windows Ink, Windows Hello, Cortana și Modern Standby.

Dezvăluind noile produse, directorul Jonney Shih a declarat: “Astăzi vorbim despre efortul nostru continuu de a atinge perfecțiunea. Noile linii ZenBook și VivoBook trec cu adevărat de granițele necunoscutului, oferind tuturor o nouă definiție a laptopurilor subțiri, frumoase și puternice.” Gregory Bryant, Vicepreședinte Intel Client Computing Group, a spus la rândul său: “ASUS s-a aflat în fruntea plutonului ce a livrat noi tehnologii și experiențe pentru mulți utilizatori. Uimitoarea linie de calculatoare ZenBook și VivoBook, motorizată integral de procesoarele Intel Core din cea de-a șaptea generație, le oferă oamenilor opțiunea unor PC-uri subțiri și ușoare, stilate și cu performanțe ridicate.“

Lângă produsele menționate mai sus, a fost prezentat Blue Cave, un router Wi-Fi inteligent cu design ieșit din comun, ce a captat toate privirile. Alte produse inovatoare din zona expozițională au fost: ZenFone AR, primul telefon cu suport Tango și Daydream, monitorul Designo MZ27AQ fără ramă, cu diagonala de 27″, PC-urile all-in-one Vivo AiO V241 și Zen AiO ZN242 cu procesoare Intel Core, memorie Intel Optane și ecrane NanoEdge cu ramă subțire.

Laptopurile ASUS prezentate la Computex 2017

 

ASUS ZenBook Flip S (UX370): Cel mai subțire laptop convertibil din lume

ASUS ZenBook Flip S, câștigător al Computex 2017 d&i Award, este cel mai subțire laptop convertibil din lume și, de asemenea, cel mai ușor1. Combinând o eleganță sofisticată cu versatilitatea unui ecran ce se poate roti la 360 de grade, acest convertibil ultrasubțire are o grosime de numai 10,9 mm și o greutate de 1,1 kilograme. Balamaua 360° ErgoLift are un mecanism dual de acțiune ce ridică și înclină tastatura în poziția perfectă de lucru, atunci când ecranul este deschis dincolo de unghiul de 135°.

ZenBook Flip S dispune de Windows 10 și este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U din generația a șaptea și un SSD PCIe ultrarapid de 1TB, permițându-le utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin sarcinile zilnice. Pentru a păstra ZenBook Flip S rece și confortabil, inginerii ASUS au inventat un sistem de răcire complet nou, utilizând componente de ultimă oră, incluzând aici și un ventilator cu pale din polimer-cristal-lichid, cu o grosime de numai 0,3 mm.

Ecranele NanoEdge multitouch cu rezoluții de până la 4K UHD de pe ZenBook Flip S suportă stylus activ, combinând experiența vizuală uimitoare cu un mod de interacțiune foarte convenabil. ZenBook Flip S include, de asemenea, cel mai mic senzor ASUS pentru citirea amprentelor, măsurând numai 16 x 3,6 mm, pentru autentificare printr-o singură atingere via Windows Hello, atât în modul laptop, cât și în cel de tabletă.

ASUS ZenBook Pro (UX550): Proiectat pentru a impresiona. Realizat pentru performanță

ASUS ZenBook Pro este proiectat să impresioneze prin puterea pură, nealterată. Modelul redesenat, câștigător al Computex 2017 Best Choice Award, este cel mai subțire, cel mai ușor și cel mai puternic ZenBook Pro creat vreodată, oferind utilizatorilor profesioniști o combinație solidă între performanțele ridicate și designul extrem de elegant. Fiecare parte din ZenBook Pro a fost creată pentru a fi mai rapidă și mai impresionantă față de vechea generație.

Utilizând cele mai performante procesoare Intel Core i7-7700HQ quad-core din generația a șaptea pentru notebookuri, grafică NVIDIA GeForce GTX1050 Ti de nivel gaming, SSD PCIe x4 de 1TB și 16GB memorie RAM DDR4, noul model oferă performanțe de ultimă oră și un stil de neegalat, cu o autonomie de până la 14 ore. ZenBook Pro dispune de un ecran 4K UHD NanoEdge cu diagonala de 15,6 inci și patru difuzoare Harman Kardon cu sistem audio surround, pentru un sunet incredibil.

ZenBook Pro rulează sistemul de operare Windows 10 și este echipat cu senzor de amprente pentru o autentificare securizată, printr-o singură atingere, via Windows Hello. ZenBook Pro este incredibil de compact, având un corp din aluminiu, prelucrat cu precizie, cu o grosime de numai 18,9 mm și o greutate de 1,8 Kg. Ecranul NanoEdge are o ramă subțire de 7,3 mm, înfrumusețând aspectul general și minimizând dimensiunile generale. Fiecare detaliul al ZenBook Pro este mai frumos ca înainte, incluzând finisajele metalice cu cercuri concentrice, tăieturile muchiilor și capacul cu logo iluminat.

ASUS ZenBook 3 Deluxe (UX490): Un laptop prestigios

Uimitorul ASUS ZenBook 3 Deluxe, câștigător al Computex 2017 d&i Award, are acum o grosime de 12,9 mm și o greutate de 1,1 Kg, totul într-o carcasă de aluminiu ce integrează un ecran de 14″ cu ramă ultrasubțire. ZenBook 3 Deluxe este cel mai subțire laptop de 14″ din lume, oferindu-le utilizatorilor un echilibru perfect între portabilitate și productivitate. Seria ZenBook 3 este gândită să furnizeze performanțe fără precedent, ZenBook 3 Deluxe ducându-le la un nou nivel cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7-7500U din generația a șaptea, al celor 16Gb de memorie RAM DDr4 și al SSD-urilor PCI Express super-rapide de 1TB.

Capacitatea de extensie fără rival este furnizată de două porturi USB Type-C (USB-C), ce suportă Thunderbolt 3 și transferuri de date de până la 40Gbps, redarea video pe ecrane externe 4K UHD, precum și încărcarea dispozitivelelor mobile. ZenBook 3 Deluxe are instalat sistemul de operare Windows 10 și este echipat cu senzor de amprente pentru o autentificare mai ușoară cu Windows Hello.

ASUS VivoBook Pro 15 (N580): Performanța este totul

ASUS VivoBook Pro 15 este un notebook de 15,6″, subțire și ușor, echipat cu procesorul quad-core Intel Core i7-7700HQ, cu până la 16GB de memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce GTX 1050. VivoBook Pro 15 are o stocare hibridă, putând fi configurat cu hard disk-uri de până la 2TB și SSD-uri de până la 512GB. Un sistem de răcire inteligent cu două ventilatoare, cu două module termice din cupru și heat-pipe-uri asigură temperaturile optime de funcționare în timpul sesiunilor extinse de gaming. VivoBook Pro 15 are un ecran 4K UHD (3840 x 2160) cu unghiuri largi de vizualizare și poate reproduce 100% spectrul de culoare sRGB. Acesta dispune de un sistem audio certificat de Harman Kardon, incluzând două difuzoare mari cu camere de 8cc și o tehnologie inteligentă de amplificare cu un volum de 3,2 ori mai ridicat. VivoBook Pro 15 integrează un senzor de amprente și autentificarea rapidă prin intermediul Windows Hello și are, de asemenea, suport pentru ASUS Pen.

ASUS VivoBook S15 (S510): Dincolo de limite

ASUS VivoBook S15 este un cel mai nou membru al serie VivoBook. Laptopul cu finisaje premium și un profil subțire are o diagonală de 15,6″, o grosime de 17,9 mm și o greutate de 1,5 Kg. Finisajele Icicle Gold oferă o senzație premium, iar ecranul NanoEdge cu ramă de numai 7,8 mm maximizează suprafața vizibilă pentru mai mult confort. Acest laptop stilat este motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core i7-7500U din generația a șaptea, de până la 16GB memorie RAM DDR4 și de grafica NVIDIA GeForce 940MX.

To Top