Stiri

Nokia 5070

Creat pentru a răspunde nevoilor de comunicare ale tinerilor, noul Nokia 5070 dispune de un set atrăgător de funcţii, atât „practice”, cât şi pentru divertisment. Dotat cu funcţii solide pentru mesaje, divertisment şi personalizare, Nokia 5070 dispune de toate elementele necesare „vieţii sociale mobile” a utilizatorului contemporan. Nokia 5070 urmează să fie disponibil în trimestrul al doilea din 2007, la un preţ estimativ de 100 de Euro (sumă care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului).

_04_5070001.jpg

Setul complet de funcţii pentru mesaje permite atât comunicarea prin text, cât şi comunicarea prin voce şi imagini. Informaţiile legate de persoanele din agendă pot fi accesate prin doar câteva apăsări de taste – iar scrierea şi expedierea mesajelor se face la fel de uşor. Pentru utilizatorii care preferă comunicarea prin mesaje audio, Nokia 5070 oferă funcţii pentru trimiterea rapidă de secvenţe de voce, prin Nokia Xpress Audio Messaging. Iar pentru că imaginile valorează cât o mie de cuvinte, Nokia 5070 încorporează şi o cameră digitală – pentru surprinderea portretelor prietenilor sau a tuturor momentelor plăcute ale vieţii. Imaginile captate pot fi împărtăşite ulterior prin MMS.

În „pauzele” de comunicare, utilizatorii pot savura funcţiile pentru divertisment ale dispozitivului Nokia 5070. Radioul FM integrat permite accesul rapid şi uşor la posturile de radio preferate, mai ales că pachetul de vânzare include un set cu cască stereo. Pentru utilizatorii care doresc să se relaxeze cu jocuri, Nokia 5070 pune la dispoziţie jocuri Java preinstalate, precum celebrul Sudoku. „Multitalentatul” Nokia 5700 dispune, de asemenea, de browser web integrat, care permite navigarea pe web şi aflarea ultimelor rezultate sportive sau, de exemplu, a programului de cinema.

Un telefon extrem de original, Nokia 5070 este însă şi foarte „maleabil”, putând fi personalizat în funcţie de stilul utilizatorului. Tonurile de apel MP3 disponibile garantează că, de fiecare dată când va suna telefonul, Nokia 5070 va reflecta stilul, dispoziţia şi gusturile muzicale ale utilizatorului. În plus, pentru o notă şi mai personală, utilizatorul poate descărca o gamă variată de teme şi de imagini de fundal.

Nokia 5070 are o durată de convorbire de până la 3,5 ore şi o durată în regim de aşteptare de până la 12 zile. Dispozitivul este disponibil în două variante cromatice vii: roşu şi albastru.

To Top