Stiri

Nokia 6303i

Un telefon mobil din noua generație implementează mai multe tehnologii fără de care rularea unui sistem de operare complex așa cum este Symbian în condiții de autonomie crescută nu ar fi posibilă. 6303i are o memorie internă de 55MB însă aceasta poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 16GB.

Terminalul beneficiază de o cameră de 3.2 megapixeli cu blitz si zoom digital 8x astfel încât să o puteți folosi cu încredere atunci când alte echipamente mai sofisticate nu vă sunt la îndemână. Interfața grafică, simplă și intuitivă, este afișată pe un ecran cu diagonala de 2.2 inci. Bineînțels nu lipsește player-ul video (H.263/H.264) și cel audio ce poate citi fișiere: MP3/WAV/eAAC+/WMA.

Nokia a pregătiti din timp telefoanele sale pentru a îndeplini prevederile Uniunii Europene ce stipulează ca toate încărcătoarelele să folosească portul micro USB. Astfel în anii ce vor urma vom putea vorbi de un singur încărcător pentru toate telefoanele mobile și mai mult fiecare mobil va putea fi încărcat de la calculator sau laptop printr-un simplu cablu USB.
Alături de telefon vă sunt livrate: setul cu căști stereo WH-102, cablu de conectare, ghidul de utilizare și un card de memorie microSD cu capacitatea de 2GB. Nokia 6303i poate fi găsit în magazinele specializate la prețul de 499 ron (cu TVA).

Nokia 6303i
Nokia 6303i
Nokia 6303i

To Top