Stiri

Nokia 7900 Prism si 7500 Prism

Gama Nokia Prism include dispozitivele Nokia 7900 Prism şi Nokia 7500 Prism, terminale care îmbină stilul unic cu tehnologia de ultimă generaţie.

Nokia 7900 Prism

Colecţia Nokia Prism se evidenţiază prin culorile şi materialele interesante, precum şi prin grafica de excepţie. Aceste modele se disting pe piaţa de dispozitive mobile prin designul original care reproduce forma de diamant, având unghiuri ascuţite, modele geometrice şi elemente grafice colorate care refractă lumina.

Nokia 7900 Prism

Carcasa dispozitivului Nokia 7900 Prism dispune de o faţă elegantă şi plină de stil, de un negru intens. Pe carcasa din spatele dispozitivului, din aluminiu eloxat, este gravat numele gamei Nokia Prism, carcasa fiind finisată prin tehnologia laser, completând astfel designul unic al dispozitivului, asemănător diamantului. Modelul se numără printre primele dispozitive care dispun de afişal principal cu LED organic, ce oferă suport pentru până la 16 milioane de culori şi dispune de protector de ecran extrem de luminos. În plus, dispozitivul Nokia 7900 Prism dispune de imagine de fundal „însufleţită”, aceasta modificându-se subtil pe parcursul zilei în funcţie de timp, de puterea semnalului şi a bateriei, astfel încât fiecare ecran este cu adevărat unic.

Pentru a vă personaliza şi mai mult telefonul, puteţi opta pentru una dintre cele 49 de culori disponibile care iluminează dispozitivul Nokia 7900. Odată selectată, lumina iradiază din spatele tastaturii în culoarea dorită, precum şi din afişajul cu LED. Pe partea de sus a telefonului se află de asemenea o sursă de lumină care semnalizează apelurile ratate şi mesajele primite.

Noul dispozitiv Nokia 7900 Prism dispune de tehnologie 3G în bandă duală pentru a descărca fişiere şi pentru a naviga pe Internet, rapid şi uşor. De asemenea, dispozitivul oferă acoperire globală GSM în bandă cvadruplă. În plus, dispozitivul Nokia Prism 7900 dispune de cameră de 2 megapixeli şi memorie internă de 1GB pentru stocarea de imagini, secvenţe video, contacte etc.

Nokia 7900 Prism


Nokia 7500 Prism

Telefonul mobil Nokia 7500 Prism este un dispozitiv deosebit care face parte din aceeaşi gamă ca şi Nokia 7900 Prism. Exteriorul negru, elegant, al dispozitivului Nokia 7500 Prism este străbătut de accente coloristice strălucitoare şi interşanjabile. Terminalul are o cameră foto integrată de 2MP şi dispune de funcţia de înregistrare video de calitate. Nokia 7500 Prism oferă posibilitatea de redare a muzicii pe o durată de 9 ore şi permite stocarea a până la 1500 de melodii pe o cartelă de memorie microSD de 2 GB (achiziţionată separat).

Cele două modele urmează să fie disponibile în trimestrul al treilea din 2007 la preţul estimativ de 400 de Euro pentru Nokia 7900 Prism, respectiv 210 Euro pentru Nokia 7500 Prism (sume care nu iau în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului).

To Top