Stiri

Nokia la MWC

Nokia Lumia 900 vs Lumia 800
Nokia Lumia 900 vs Lumia 800

Nokia este prezentă la Mobile World Congress 2012 cu o gamă lărgită de telefoane inteligente. Finlandezii au început să renunțe la Symbian și să adopte pe scară largă Windows Phone.

Acum un an, am anunţat că Nokia a pornit într-o nouă direcţie”, a declarat Stephen Elop, Preşedinte şi CEO al Nokia. “Astăzi, anunţăm al patrulea terminal Lumia, telefoane mobile mai inteligente şi o gamă nouă de servicii, demonstrând că putem mări ritmul în care operăm”.

Nokia şi-a extins gama de produse cu Windows Phone prin introducerea noului Nokia Lumia 610 și Lumia 900. Lumia 610 va fi disponibil în patru culori, la un preţ estimativ de doar 189 euro înainte de taxe şi subvenţii, iar livrările sunt programate să înceapă din al doilea trimestru al acestui an.
Nokia 808 PureView este primul smartphone cu tehnologia exclusivă de prelucrare a imaginilor Nokia PureView. telefonul îmbină un senzor mare, de înaltă rezoluţie, la 41 megapixeli, tehnologie optică Carl Zeiss şi tehnologia de oversampling dezvoltată de Nokia.

Create pentru accesarea rapidă a reţelelor de socializare, Nokia Asha 202 şi 203 aduc ecranul tactil pe produse cu preţ accesibil şi oferă un pachet de 40 de jocuri Electronic Arts gratuite.

Noile modele Nokia vor intra pe piețele din întreaga lume în diverse variante constructive.

Nokia Lumia 900 vs Lumia 800

Nokia Lumia 900 vs Lumia 800

To Top