Stiri

Notificare de securitate Raiffeisen Online

Mai am puţin şi declar Raiffeisen banca numărul unu în atragerea de hackeri. De câteva zile tot primesc un email-uri cu subiectul Notificare de securitate Raiffeisen Online. Evident o altă tentativă de phishing îndreptată către Raiffeisen .

Email-ul este următorul:

Stimate client,
Prin aceasta notificare va aducem la cunostinta ca in data de 26 ianuarie 2009 am detectat 3 tentative de autentificare a codului dumneavoastra de utilizator.
Pentru a evita suspendarea contului dumneavoastra Raiffeisen Online din motive de securitate si datorita gradului ridicat al fraudei on-line, va rugam sa va accesati contul aici completand datele.

Multumim pentru colaborare si nu uitati ca Raiffeisen Online nu va va cere niciodata mai mult de 2 cifre de pe cardul dumneavoastra de debit.

Raiffeisen Bank Romania

Adresa corecta a portalului de autentificare a Raiffeisen Online este:
(https://www.raiffeisenonline.ro/eBankingWeb/login?Lang=ro)

************************************************************

Raiffeisen Online (numere de telefon 021 / 306.55.55 sau 021 / 306.55.56 ). verde

© Raiffeisen Bank 2006 .

_______________________________________________________
Acest e-mail a fost scanat cu succes de MessageLabs Email
Security System.
Pentru mai multe informatii va rugam vizitati
http://messagelabs.com/email

De remarcat link-ul care pare că duce la raiffeisenonline.ro dar în realitate linkul este www.raiffeisenonline.0fees.net/eBankingWeb. Deci un subdomeniu pe 0fees.net, o companie fantomă de hosting gratuit din Lituania.

Notificare de securitate Raiffeisen Online

Atenţie pe ce link-uri apăsaţi când primiţi un email. Aveţi răbdare şi staţi 2 secunde pe link fără să apăsaţi şi observaţi care este link-ul adevărat.

To Top