Stiri

Nou record mondial in gaming

Oamenii ating constant noi recorduri. Numai in luna care tocmai a trecut s-au atins noi recorduri la tenis (cel mai lung meci de tenis – 11 ore si 5 minute) si cea mai mare salata, cantarind peste 13.406 kilograme.

Nu in ultimul rand, de curand s-a atins un nou record si in gaming: o echipa de olandezi a jucat timp de 50 de ore (aproximativ 3000 de minute) pentru a intra in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga partida de gaming. In acest interval, jucatorilor le-au fost permise cate 10 minute de pauza la fiecare ora, pentru nevoile fiziologice. Recordul anterior fusese stabilit de Chirantan Patnaik, un gamer care a jucat 40 de ore si 20 de minute.

Nou record mondial de gaming

Noii campioni mondiali au jucat Red Dead Redemption pe platforme PS3, iar controllerele s-au alimentat prin statii TwistDocks. Initial, membrii grupului isi propusesera sa se intreaca intre ei doar de dragul distractiei, pentru a vedea cine joaca mai mult. Apoi, au decis sa doboare impreuna noul record mondial si iata ca au reusit. Premiul castigat (1000 euro, pe care i-au impartit, si cate o statie TwistDock pentru fiecare) poate ca nu le recompenseaza suficient efortul, dar au satisfactia ca le-au fost publicate numele in Cartea Recordurilor. Deci, sa-i cunoastem pe campioni: Sven de Vries, Renzo Bos, Robbie van Eijkeren, Marcel van Waardenburg si Edward si Maykel Leest, ultimii doi fiind frati.

Dragi romani, cred ca suntem si noi in stare de performanta la acest capitol, nu credeti? Ce ziceti, batem recordul olandezilor? 😀

To Top