Jocuri

Noul EA SPORTS NHL 22, susținut de motorul FROSTBITE, va fi lansat în octombrie

EA SPORTS NHL 22
EA SPORTS NHL 22

Electronic Arts a publicat un prim trailer pentru simulatorul sportiv EA SPORTS NHL 22. Motorul grafic Frostbite este folosit pentru prima oară în cadrul francizei EA SPORTS NHL, NHL 22 devenind astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei. Jucătorii sunt aduși la viață prin intermediul recreărilor autentice în joc, ale animațiilor echipamentelor și ale micro-detaliilor vizibile mai mult ca oricând anterior. Pe lângă aceste noutăți, jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. De asemenea, detaliile îmbunătățite ale jucătorilor și fidelitatea vizuală sunt completate de gameplay-ul on-ice, care permit NHL 22 atingerea a noi niveluri de acuratețe ale interacțiunilor cu crosa și alte numeroase îmbunătățiri.

În NHL 22, superstarurile vor reflecta cu fildelitate personalitățile din viața reală prin intermediul Superstar X-Factors, un sistem care permite activarea unor abilități unice ale celor mai buni jucători profesioniști de hochei, inspirate de calitățile reale ale acestora. Superstar X-Factors introduce două elemente-cheie care aduc competitivitatea la un nivel de elită: Zone Abilities și Superstar Abilities. SuperStar X-Factors deschide noi orizonturi nu doar în materie de gameplay, ci și ale modurilor de joc Franchise, Be a Pro, Hockey Ultimate Team și World of CHEL.

Fanii care precomandă NHL 22 vor beneficia de conținut suplimentar în cadrul jocului. Ediția EA SPORTS NHL 22 X-Factor include versiuni ale jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, acces timpuriu cu 3 zile pre-lansare, și până la 10 pachete HUT Diamond Player Choice, un pachet HUT X-Factor Player Choice, un pachet HUT X-Factor Power-Up Starter Pack, cât și până la patru pachete HUT X-Factor Power-Up, cinci deblocări World of CHEL X-Factor Zone Ability, cinci Unlocked Hockey Bags, două Be A Pro X-Factor Slot Unlocks, XP Boost și bonusuri Trait Points.

NHL 22 va fi disponibil începând cu 15 octombrie 2021 pe PlayStation5, Xbox Series X|S, PlayStation4 și Xbox One.

EA SPORTS NHL 22 – Trailer video

To Top