Stiri

Noul iPhone 5 gata de lansare

Noul Apple iPhone 5 se pregătește pentru lansarea din data de 12 septembrie 2012. Telefonul va avea un ecran cu diagonală mai mare, în stilul modelelor Galaxy și va miza cel mai probabil pe forța tehnologică a celor de la Samsung. De altfel, coreenii sunt cei care fac posibilă construcția într-un număr atât de mare a telefoanelor iPhone.

Apple este un client important al celor de la Samsung chiar dacă în ultimul timp procesele între cele două companii se țin lanț. Apple se arată indignată de copierea aspectului exterior și a design-ului iar Samsung nu înțelege de ce nu poate să-și vândă singur propriile terminale și are nevoie de Apple. Cum relațiile între cei doi giganți sunt complicate iar sumele de bani aflate în joc sunt de-a dreptul uriașe ne vom aștepta la un model foarte performant prezentat într-un mod siropos.

Apple ar putea să pună pe noul iPhone 5 tehnologiile pe care le cunoașteți deja. Iphone 5 ar putea avea 2GB RAM, o cameră mai performantă, 64GB spațiu de stocare, un ecran cu densitate mare și un software care să se apropie de performanțele Android.

To Top