Stiri

Noul Padfone Infinity ar putea trece la KitKat

Noul ASUS PadFone Infinity
Noul ASUS PadFone Infinity

ASUS a lansat în urmă cu ceva timp noul Padfone Infinity, o reîmprospătare a celebrului concept care ne oferă un telefon și o tabletă la un preț ceva mai mic. Noul Padfone Infinity este dotat acum cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2GHz și cu 2GB de memorie RAM. Utilizatorii beneficiază de o conexiune LTE cu viteze de download de până la 150Mbit/s, acolo unde operatorii mobili oferă aceste servicii. Ecranul IPS are o diagonală de 5 inci și o rezoluție FullHD.

cele mai interesante modificări țin de camera video. Noua cameră PixelMaster are o rezoluție de 13 megapixeli și poate realiza fotografii excepționale în timpul zilei. În condiții de iluminare insuficientă poate fi activat modul modul Hi-Light ce transformă radical senzorul. procesorul de imagine va reduce rezoluția la care se fac fotografiile iar senzitivitatea va fi crescută cu 400% astfel încât imaginile să aibă mai puțin zgomot.

Noul ASUS PadFone Infinity

Noul ASUS PadFone Infinity

Noul Padfone Infinity este un candidat serios la un viitor update al sistemului de operare. Android 4.4 KitKat ar putea fi lansat odată cu noul Nexus 5 iar Padfone Infinity este unul dintre telefoanele cu un hardware puternic ce ar putea să preia imediat noul sistem de operare.

Noul PadFone Infinity

To Top