Stiri

NVIDIA adaugă 28 jocuri la lista cu DLSS

NVIDIA Grace
NVIDIA Grace

NVIDIA adaugă 28 jocuri la lista de titluri care vin cu DLSS. Aceste adiții sunt rezultatul plugin-ului DLSS din Unreal Engine 4 care face tehnologia rapidă și ușor de integrat în jocuri. În total, acum sunt peste 100 de jocuri și aplicații care vin cu suport DLSS. Gamerii primesc în plus și noul driver Game Ready pentru lansarea lui Windows 11 care include suport pentru 8 jocuri.

Dintre acestea, două noi jocuri care vor veni cu DLSS curând:

  • Alan Wake Remastered (5/10) – NVIDIA DLSS oferă performanță până la 2x în 4K. Fiecare placă video GeForce RTX poate ajunge la 60FPS, cu setări maxime în 4K cu NVIDIA DLSS pornit în Alan Wake Remastered.
  • INDUSTRIA (30/9) – Cu setări maxime și ray tracing pornit, NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 2x în INDUSTRIA.

NVIDIA Reflex poate fi adăugat în jocuri foarte ușor de către dezvoltatori datorită SDK-urilor, plugin-urilor și documentației extinse. Peste 20 de jocuri au încorporat tehnologia de optimizare a latenței, iar în această lună, Splitgate și Deathloop s-au adăugat acestei liste, reducând latența de sistem cu până la 50%.

Alte titluri din gaming:

  • Severed Steel (17/09) – Vesiunea lansată aduce mult conținut nou, dar și reflexii ray-traced și NVIDIA DLSS. Cu NVIDIA DLSS pornit, jucătorii se pot bucura de performanță dublă. Practic, orice PC cu placă video GeForce RTX se poate bucura de Severed Steel cu setări maxime și cu ray tracing pornit – aici noul DLSS trailer.

NVIDIA a lansat noul NVIDIA Game Ready Driver pentru Windows 11 și oferă cea mai bună experiență în:

To Top