Stiri

NVIDIA anunță acceleratoarele video RTX 2050, MX570 și MX550 pentru laptopuri

ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition
ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Gama de acceleratoare video pentru laptopuri este extinsă cu modelele NVIDIA RTX 2050, MX570 și MX550. Noile modele adăugate dispun de nuclee RT, nuclee Tensor și NVIDIA Encoder, completate de funcții precum ray tracing, NVIDIA DLSS, Reflex și Broadcast.

RTX 2050 funcționează foarte bine și cu tehnologia NVIDIA Optimus care oferă echilibrul perfect între durata de viață a bateriei și performanță optimă.

Procesorul grafic NVIDIA GeForce MX570, cel mai rapid din seria MX, îmbunătățește performanța laptopului. Având nuclee CUDA eficiente și memorii mai rapide decât variantele precedente MX, modelul MX570 oferă performanțe rapide în editare foto, video și gaming, prin comparație cu cele mai noi soluții de grafică integrată.

NVIDIA GeForce MX550 oferă un upgrade față de GeForce MX450. Cu mai multe nuclee CUDA și memorie mai rapidă, oferă un salt de performanță și eficiență atât pentru procese de editare foto și video în aplicații precum Adobe Lightroom și Premiere Pro, cât și gaming mai bun decât pe grafică integrată.

To Top