Stiri

NVIDIA GeForce GTS 450

NVIDIA a anunțat recent cel mai nou accelerator grafic din clasa Fermi. NVIDIA GeForce GTS 450 oferă clienților din segmentul mainstream posibilitatea de a se bucura de jocurile cu instrucțiuni DirectX 11 la adevăratul lor potențial. Cu alte cuvinte se vor putea rula jocuri de ultimă generație la rezoluții cuprinse între 1600×1050 și 1280×1024, cu antialiasing 4x fără a ne face probleme că numărul de frame-uri va fi prea mic.

ASUS oferă deja modelul ENGTS450 DirectCU TOP la frecvențe de 925MHz pentru nucleul grafic, mai mari decât cele recomandate de NVIDIA. Modelul dispune de 192 de unităţi de procesare și un GB de memorie GDDR5. Consumul maxim de energie se ridică la valoarea de 106, alimentarea suplimentară fiind cu șase pini.

Diferite implementări ale chipset-ului grafic GeForce GTS 450 sunt disponibile de la producători precum: ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, KFA2, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle, Zotac și alții. Deși NVIDIA recomandă un preț de numai 129 de dolari pentru acest model în România prețul la care îl veți putea achiziționa este mai mare fiind dictat de TVA-ul de 24% și de adaosurile comerciale mai mari practicate de magazinele locale.NVIDIA GeForce GTS 450

To Top