Stiri

NVIDIA GeForce GTX 950 intră în magazine

NVIDIA GeForce GTX 980
NVIDIA GeForce GTX 980

NVIDIA lansează placa video GeForce GTX 950, ideală pentru jocurile de tip MOBA (multiplayer online battle arena). Pe lângă specificațiile tehnice avansate, GTX 950 este compatibilă cu GeForce Experience, tehnologie care permite optimizarea jocului și a setărilor de sistem pentru a obține o latență cât mai redusă. Această combinație reduce la jumătate timpul de răspuns dintre click-ul mouse-ului și acțiunea de pe ecran.

În doar trei ani, numărul gamerilor care joacă MOBA s-a dublat, ajungând în prezent la 80 milioane de utilizatori. Industria de eSports este estimată la 612 milioane de dolari, iar la nivel global există 2.100 turnee MOBA anual.

Modelul GTX 950 se bazează pe arhitectura Maxwell și oferă performanțe de trei ori mai ridicate în comparaţie cu GeForce GTX 650 în majoritatea jocurilor, astfel că gamerii se pot bucura de rularea jocurilor la 1080p cu 60 frame-uri pe secundă. Eficiența energetică mult superioară modelelor anterioare îi permite noului GPU să ruleze în liniște, fără a se supraîncălzi.

GeForce GTX 950 este disponibilă în România la un preț recomandat de 850 de lei.

Prezentare NVIDIA GeForce GTX 950

To Top