Stiri

NVIDIA lansează acceleratorul grafic GeForce GTX 980 pentru notebookuri

NVIDIA lansează acceleratorul grafic pentru notebook-urile de gaming GeForce GTX 980, care permite în permieră utilizarea optimă a Virtual Reality (VR) pe notebook-uri.

Notebook-urile de gaming au beneficiat recent de noi tehnologii și specificații superioare, cum ar fi memoria ultra-rapidă de 7Gbps, surse de alimentare de 4-8 faze, overclocking, funcție de control a ventilatorului și cel mai important: unitatea de procesare vizuală creată pentru desktop, GeForce GTX 980.

Noile notebook-uri dispun de componente premium care oferă noi standarde de performanță. Mai mult, aceste performanțe pot fi sporite, întrucât notebook-urile au fost construite pentru overclocking.

Eficiența arhitecturii Maxwell în combinație cu inovațiile la nivelul sistemului au permis NVIDIA să amplaseze în notebook-uri aceeași unitate de procesare vizuală (GPU) de 2084 core utilizată pentru desktop-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o experiență de gaming extrem fără compromisuri pe notebook-uri.

Fanii vor putea juca cele mai noi jocuri cum ar fi: The Witcher III: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Metal Gear Solid: The Phantom Pain și The Killing Floor 2, utilizând setări grafice extreme. Odată cu lansarea Gforce GTX980, fanii pot beneficia de gaming pe trei display-uri Full HD cu ajutorul notebook-urilor.

Primele Notebook-uri care oferă experiență de joc cu realitate virtuală (VR)

Puterea de procesare grafică depășește exigențele VR de 90 de cadre pe secundă, astfel că acestea sunt primele notebook-uri din lume care întrunesc specificațiile recomandate pentru utilizarea Oculus Rift. Notebook-urile vor fi disponibile pentru toaate brandurile preferate ale gamerilor și dispun de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru o experiență de gaming optimă.

Acestea vor fi disponibile pentru branduri precum Aorus, ASUS, MSI și Clevo, dar și Origin PC, Maingear, Falcon NW, Digital Storm , Sager, XMG, PC Specialist, LDLC, Hyperbook, G-Tune, AfterShock, BossMonster, Metabox, ThunderRobot și Terrans Force.

nvidia

To Top