Stiri

NVIDIA lansează GeForce GTX 780 Ti

NVIDIA GTX 780 Ti
NVIDIA GTX 780 Ti

NVIDIA lansează unitatea de procesare vizuală NVIDIA GeForce GTX 780 Ti, proiectată pentru a oferi performanță rezoluții mari, în cele mai cunoscute jocuri PC ale toamnei: Assassin’s Creed IV—Black Flag, Call of Duty: Ghostsși Batman: Arkham Origins.

Placa grafică GTX 780 Ti are la bază arhitectura NVIDIA Kepler, cea mai eficientă arhitectură grafică. Aceasta permite folosirea unor materiale cu densitate termică redusă ce asigură un grad optim de răcire, zgomot redus și o performanță crescută.

GTX 780 Ti are posibilitatea măsurării numărului de frame-uri pe secundă, funcție menită să mențină cea mai fluidă experiență de joc posibilă. Procesorul grafic este de asemenea compatibil cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, ce elimintă efectul de rupere a imaginii, cel de stutter și lag-ul.

GTX 780 Ti este dotat cu 25% mai multe nuclee față de GTX 780 GPU și este dotat cu memorie cu lățimea de bandă de 7Gbps. Compatibilitatea cu tehnologia NVIDIA GPU Boost 2.0 oferă posibilitatea de overclocking și opțiuni de setare a gradului de performanță livrat.

GeForce GTX 780 Ti este de asemenea compatibil cu cele mai noi inovații tehnologice NVIDIA, printre care motorul PhysX și soluția anti-alising TXAA. Pentru gamerii care revendică cele mai bune condiții de joc, tehnologia NVIDIA SLI permite utilizarea mai multor GPU-uri simultan și oferă posibilitatea sporirii perfomanței mulțumită celor patru opțiuni de configurare disponibile.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti este disponibil în oferta celor mai importanți furnizori de profil, inclusiv ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point Of View și Zotac. Lista partenerilor variază în funcție de regiune. Prețul de pornire estimativ va fi 3.000 lei iar pentru un interval de timp limitat, procesoarele grafice vor fi însoțite de o copie gratuită a jocurilor Batman: Arkham Origins, Assassin’s Creed IV—Black Flag și Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

GeForce GTX 780 Ti va fi de asemenea integrat în sisteme preconfigurate, oferite de eMAG, Altex, PCGarage, LikeIT.

NVIDIA GTX 780 Ti

NVIDIA GTX 780 Ti

To Top