Stiri

NVIDIA lansează GeForce GTX 780

GeForce GTX 780
GeForce GTX 780

NVIDIA lansează noua placă GeForce GTX 780, cel mai nou model high end în rândul procesoarelor grafice, creat pentru următoarea generație de jocuri PC, printre care Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs și Battlefield 4.

Creat pentru pasionații de jocuri, GeForce GTX 780 se bazază pe arhitectura Kepler, cu 2.304 nuclee și 3GB de memorie GDDR5 – aducând un spor de viteză de 50% faţă de modelul precedent.

”GeForce GTX 780 oferă cel mai stabil framerate și cea mai fluidă animație, caracteristici esenţiale pentru gaming-ul pe PC”, afirmă Scott Herkelman, General Manager al departamentului GeForce de la NVIDIA. ”Acest nivel de performanță le permite jocurilor să captiveze în întregime jucătorii, exact cum au intenționat producătorii.”

Pentru a satisface cerințele jucătorilor privind customizarea și overclocking-ul, GeForce GTX 780 include tehnologia NVIDIA GPU Boost 2.0, care crește automat viteza procesorului grafic, pentru o performanță sporită, adăugând în același timp posibilitatea de control a temperaturii și comenzi pentru ventilator, precum și un headroom pentru extra-voltaj și optimizări pentru soluțiile de water-cooling.

GeForce GTX 780

GeForce GTX 780

Carcasa confecţionată din aluminiu de calitate și camera de răcire a vaporilor – cea mai sofisticată soluție termică creată de NVIDIA – contribuie la designul plăcii video. GeForce GTX 780 îmbină design-ul elegant şi cel mai scăzut nivel de zgomot.

Placa NVIDIA GeForce GTX 780 este disponibilă acum la toți furnizorii de top, inclusiv ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View şi Zotac. Prețul de pornire va fi de 3000 lei.

NVIDIA GeForce GTX 780 video

To Top