Stiri

NVIDIA lansează GeForce NOW pentru gaming în cloud

NVIDIA ”World of Tanks”
NVIDIA ”World of Tanks”

NVIDIA a lansat serviciul de gaming în cloud GeForce NOW pentru dispozitivele SHIELD. Noul serviciu elimină orele de așteptare pentru descărcarea jocurilor, astfel că utilizatorii pot face streaming cu ultimele apariții de pe supercomputerele de gaming în cloud. Astfel, cu ajutorul tehnologiei de streaming NVIDIA cele mai cunoscute jocuri, cum ar fi The Witcher 3: Wild Hunt sunt la maximum 30 de secunde distanță.

GeForce NOW este primul serviciu de gaming în cloud care permite streaming-ul la standardul 1080p și 60 frame-uri pe secundă. Prețul abonamentului lunar este de 7,99 de dolari americani, iar membrii beneficiază de gratuitate în primele trei luni. GeForce NOW, cu peste 50 de jocuri incluse, e disponibil începând cu 1 octombrie în America de Nord, Uniunea Europeană și Japonia.

Colecția de jocuri include titluri cu notorietate, printre care se numără seriile LEGO și Batman Arkham. Utilizatorii pot găsi cu ușurință jocurile preferate prin funcția de căutare vocală, search-ul pe categorii sau prin răsfoirea celor mai populare titluri din catalog.

NVIDIA lansează GeForce NOW

To Top