Stiri

NVIDIA lansează un nou driver Game Ready

Heroes of the Storm 2.0
Heroes of the Storm 2.0

NVIDIA lansează un nou driver Game Ready, creat pentru jocurile Heroes of the Storm 2.0 și Warhammer 40,000: Dawn of War 3, dar și pentru trei noi jocuri VR: Batman: Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality și Wilson’s Heart.

Disponibile atât înainte de lansare, cât și în ziua lansării, driver-ele NVIDIA Game Ready le oferă jucătorilor GeForce cea mai bună experiență de joc în aceste titluri, fiind optimizate pentru a oferi o performanță superioară de gaming. De asemenea, sunt certificate WHQL de către Microsoft, oferind o garanție suplimentară de calitate.

Heroes of the Storm beneficiază de o actualizare 2.0, îndelung așteptată de fanii acestui joc. Titlurile continuă să evolueze după lansare, fiind îmbunătățite cu conținut și funcționalități noi, prin intermediul patch-urilor și DLC-urilor. Driverele Game Ready sunt proiectate pentru a susține toate etapele majore de evoluție ale jocurilor, oferind astfel cea mai bună experiență de joc.

Un standard superior de calitate în momentul lansării unui joc este și mai important în cazul titlurilor VR. Problemele întâmpinate în timpul sesiunilor de joc sau bug-urile pot afecta și întrerupe senzația de imersiune și pot ruina complet o experiență VR.

Driver-ul Game Ready oferă cea mai bună experiență posibilă, fiind optimizate atât performanța, cât și latența, factori deosebit de importanți în rularea unui joc Virtual Reality fără întreruperi. Noul driver Game Ready asigură astfel cea mai bună experiență VR pentru titlurile Batman Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality și Wilson’s Heart.

Heroes of the Storm 2.0

Heroes of the Storm 2.0

To Top