Stiri

NVIDIA lansează unitatea de procesare vizuală Quadro K6000

NVIDIA Quadro K6000

Odată cu lansarea Quadro K6000, NVIDIA lansează pe piață o nouă linie de procesoare grafice profesionale, pentru laptopuri, care să ofere utilizatorilor cel mai înalt nivel de performanță, alături de cea mai mare cantitate de memorie video disponibilă într-un sistem portabil.

Quadro K6000 poate livra o putere de procesare de cinci ori mai mare dar și funcții noi, în comparație cu modelulprecedent, NVIDIA Quadro 6000. În plus,noul procesor grafic beneficiază de cea mai mare și rapidă memorie grafică din lume.

Prin combinarea performanței de top și a caracteristicilor tehnice avansate cu designul axat pe eficiență energetică, Quadro K6000 oferă unor companii precum Pixar, Nissan, Apache Corporation și a diviziei WIS a Weather Channel ocazia de a aborda proiecte de procesare vizuală și de analiză a modelelor de lucru la o scară de o amploare fără precedent.

NVIDIA Quadro K6000

Unitatea de procesare vizuală Quadro K6000 este bazată pe arhitectura NVIDIA Kepler, cea mai rapidă și eficientă arhitectură GPU. Printre caracteristicile cheie se numără:

· Memorie grafică GDDR5 ultra-rapidă de 12 GB ce permite designerilor și animatorilor să modeleze și să proceseze personaje și scene la o scară fără precedent în termeni de complexitate și detalii
· 2.880 de nuclee SMX ce livrează o putere vizuală și de proceare sporită față de produsele din generația anterioară
· Suportă până la patru display-uri simultan și rezoluție 4K prin DisplayPort™ 1.2
· Intrare/Ieşire video cu timp de răspuns extrem de scurt şi suport pentru vizualizări la scară largă

NVIDIA Quadro K6000 va putea fi achiziționată începând cu această toamnă de la marii funizori de stații de lucru, incluzând HP, Dell și Lenovo, de la companii specializate în integrarea sistemelor precum BOXX Technologies și Supermicro dar și de la distribuitorii autorizați – PNY Technologies pentru America de Nord și Europa, ELSA în Japonia și Leadtek pentru zona Asia Pacific.

Noua linie de produse Quadro destinată stațiilor de lucru mobile va fi de asemenea disponibilă din această toamnă în oferta tuturor producătorilor OEM de profil.

To Top