Stiri

NVIDIA prezintă la Gamescom VR, DirectX 12 și SHIELD

NVIDIA Shield
NVIDIA Shield

NVIDIA prezintă în această săptămână la Gamescom Call of Duty Black Ops III în modul multiplayer, monitoare cu NVIDIA G-Sync, cel mai nou model de procesor grafic NVIDIA GeForce GTX, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, precum și noi echipamente VR de la HTC și Oculus.
Gamerii vor avea ocazia de a juca în permieră Call of Duty: Black Ops III pe PC în modul multiplayer la standul NVIDIA. Anul acesta, latura multiplayer este cea mai importantă experiență prezentată de franciză; aceasta beneficiază de un nou sistem fluid de mișcare în lanț, caractere ”Specialist” cu arme și abilități unice și noi metode de personalizare care te vor pregăti de luptă.

La standul NVIDIA te poți juca în rețea pe monitoarele NVIDIA G-Sync 4K, furnizate de Acer și dotate cu unitățile de procesare grafică NVIDIA GeForce Titan X GPU în SLI. În plus, fanii care se opresc la stand pentru a se juca vor primi un cod pentru a participa la lansarea Call of Duty Black Ops III Multiplayer Beta de luna aceasta.

Ubisoft va prezenta mult-așteptatul joc Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, cel mai nou joc din seria Tom Clancy și cel mai intens dintre jocurile de echipă de tip ”tactical combat”. La Gamescom, gamerii vor avea parte de o nouă experiență de gaming datorită plăcii grafice premiate NVIDIA GeForce GTX 980 Ti. Cei care vor juca pot primi o invitație pentru varianta closed beta, care va începe în curând.
Debutul european al set-tp box-ului NVIDIA SHIELD Android TV se numără printre atracțiile de la standul NVIDIA. Device-ul are capabilități de imagine 4K, streaming și oferă acces la cele mai noi jocuri Android.

Procesoarele de grafică NVIDIA vor fi folosite pentru a reda demo-uri ale celor mai tari jocuri, cu efecte speciale spectaculoase, iar gamerii prezenți la Gamescom se vor putea bucura de demo-uri de VR de la NVIDIA în cadrul evenimentului. HTC Vive va prezenta pe sistemele VR NVIDIA Balloon, Food Maker, Tiltbrush și Aperture (Portal). Oculus va prezenta Eve Valkyrie și Airmech, în timp ce Microsoft îi va primi pe vizitatori în lumea jocurilor Fable și Gigantic, care rulează cu DirectX 12 pe sistemele de gaming NVIDIA. De asemenea, Gaijin va prezenta NVIDIA PhysX Destruction pe noul lor joc de combat MMO, disponibil gratuit online.

NVIDIA Shield

NVIDIA Shield

To Top