Stiri

NX90 a fost lansat la Ateneul Roman

ASUS a lansat ieri, 7 octombrie, în cadrul unui eveniment, desfășurat la Ateneul Român, celebrul laptop NX90. Modelul de lux a fost admirat de peste 100 de ziariști și parteneri prezenți la conferința de presă. Nota exclusivistă a evenimentului, excelent organizat, a fost susținută de un concert al Paulei Seling care a interpretat câteva melodii care au consacrat-o.

NX90 a beneficiat de cele mai bune componente interne – placă de bază ASUS cu chipset Intel HM55 și placă video ASUS Geforce GT 335M, alături de cele mai puternice procesoare Intel Core i7.

NX90 este dotat cu tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster, o suită de inovații hardware și software dezvoltate în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower®. Noul portabil integrează cel mai bun codec, cel mai puternic amplificator disponibil și cele mai mari camere de rezonanță – de zece ori mai mari decât la un notebook obișnuit. Astfel, NX90 poate reda o gamă mai largă de sunete, un volum mai puternic și un bass mai profund, aducând muzica la viață într-un mod unic.

Laptopul ASUS NX90 a fost proiectat în colaborare cu David Lewis, proprietarul studioului de design David Lewis Designers, recunoscut pe plan internațional drept principala forță din spatele aspectului produselor Bang & Olufsen.

Mai multe detalii tehnice privind laptopul puteți găsi pe pagina oficială a produsului: http://www.asus.com/>/product.aspx?P_ID=K4CilKIeY6JXcUHs

ASUS NX90
ASUS NX90

To Top