Stiri

O altfel de tastatură

S.T.R.I.K.E.7 Mad Catz

S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz este tastatura perfectă ce îi permite jucătorului să-și construiască mediul ideal de gaming. Indiferent dacă titlul este RPG, FPS, MMO, RTS, MOBA sau orice alt gen, tastele fizice se pot personaliza pentru a se conforma oricărei situații.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 prezintă un design modular cu subansamble ce se interconectează în funcție de stilul de joc. Ranforsată cu o membrană specială ce imită senzația tactilă a tastelor mecanice, deseori preferate de gameri, fără zgomot excesiv, tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă calitatea pe dorită de foarte mulți utilizatori.

Tastatura dispune de 5 module hardware separate

1. Modulul de comandă cu LCD tactil V.E.N.O.M.

Navigarea prin funcțiile multiple ale tastaturii se face mai ușor cu modulul de comandă cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozității și funcțiile jocului precum sunetele, lansarea aplicațiilor și a siteurilor sau inițierea convorbirilor se fac printr-o singură atingere.

2. Tastatura principală

Mulțumită unei amprente reduse, tastatura principală oferă spațiu suplimentar pe birou pentru mișcări ample. Tastele WASD interschimbabile și cursorul se adapteză propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potrivește jocului, iar tastele inscripționate cu laser sunt ideale pentru a vă juca în medii întunecate.

3. Porțiunea cu taste funcționale

Adăugând patru taste programabile, porțiunea detașabilă aduce totalul la valoarea de 24. Incluzând ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 încorporează 24 de butoane programabile în 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.

4. NumPad-ul

La fel ca în cazul modului de comandă, NumPad-ul este capabil să se fixeze pe o poziție. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce susțin opțiunile de montare.

5.Palmrest-ul și suportul pentru încheietura mâinii

Un palmrest activ, ajustabil pe înălțime, integrează o rotiță de comandă și un buton pentru comenzi la vârful degetelor. Ambele utilizează un conector cu 5 pini ce se atașează la tastatura principală și la numpad, îmbunătățind confortul în cazul sesiunilor extinse de gaming.

S.T.R.I.K.E.7 Mad Catz

Echipa Mad Catz a colaborat cu TeamSpeak în dezvoltarea și integrarea tehnologiei de comunicații. Odată ce aplicația TeamSpeak rulează pe ecranul tactil V.E.N.O.M., utilizatorul poate selecta jocul dorit și verifica cine este activ și poartă conversații. Puteți controla volumul convorbirii și pe cel al jocului astfel încât să acționați butonul pauză pentru a face o conversație.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 se află în stoc în România și poate fi achiziționată la prețul aproximativ de 1379 lei (TVA inclus) prin partenerii de distribuție PC-Coolers.ro.

S.T.R.I.K.E.7 Mad Catz

To Top