Stiri

O notă de 10 in carnetul de elev = 10 RON

Nu o să vorbim aici despre cum să îţi cumperi note de 10 cu 10 RON… Este vorba de o promoţie interesantă lansată de magazinultau.ro

Pentru a contribui la motivarea copiilor si la multumirea parintilor, magazinultau.ro rasplateste toate notele maxime inregistrate in orice carnet de elev cu cate un voucher de 10 lei.

Fiecare nota de 10 din carnetul oricarui elev inscris la orice scoala de pe teritoriul Romaniei e premiata cu un voucher de 10 lei. Ai doi copii, fiecare primeste cite-o nota de 10 pe zi? La finalul saptamanii ai de la noi 10 vouchere (2 copii x 5 zile).

Trimite pe adresa vanzari@magazinultau.ro intre 15 septembrie si 15 octombrie o poza cu carnetul de note al copilului silitor si automat primesti voucherul promis. Pe carnet trebuie sa apara si semnaturile pedagogului si a parintelui.

Promotia “10 lei pentru fiecare 10” este adresata persoanelor fizice. Voucherele oferite in timpul promotiei pot fi cheltuite fie in cursul lunii in care au fost castigate, fie luna urmatoare. La o comanda nu se poate utiliza mai mult de un voucher. Aşa că dacă aveţi 20 de copii silitori care strâng câte un 10 pe zi nu vă gândiţi să vă luaţi gratuit un laptop numai cu 100 de note de 10 … (20 copii x 5 zile)

Comanda minima pentru care se poate utiliza un voucher castigat este de minim 100 RON.

To Top