Stiri

O nouă tabletă ieftină de la E-Boda

E-Boda Revo R80
E-Boda Revo R80

E-Boda îşi extinde gama de tablete de 7.85 inci cu un nou model chinezesc foarte ieftin. Tableta integrează un procesor Allwinner A31S cu nuclee Cortex A7 la frecvența 1.2 GHz, memorie RAM de 1 GB şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Revo R80 este disponibilă în România la preţul aproximativ de 600 lei.

Tableta Revo R80 poate rula unele jocuri și poate accesa aplicațiile din Google Play. Datele sunt stocate în cei 8 GB ai tabletei. Carcasa metalică a tabletei Revo R80 integrează un ecran cu diagonala de 7.85 inci, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, sensibil în 5 puncte independente. Mai mult, datorită aplicaţiei Seenow preinstalate, aceştia au posibilitatea de a urmări posturi TV, filme româneşti, documentare sau desene animate direct pe ecranul tabletei (contra-cost).

Tableta asigură conectivitate prin intermediul reţelelor Wi-Fi sau a unui modem 3G extern (se poate achiziționa separat), astfel încât aceştia să fie în permanenţă conectaţi la Internet, e-mail sau pe reţele sociale.

E-Boda Revo R80

E-Boda Revo R80

To Top