Stiri

OnePlus lansează seria flagship OnePlus 9 și primul său ceas inteligent, OnePlus Watch

Seria OnePlus 9
Seria OnePlus 9
(CREDIT: OnePlus)

 OnePlus a lansat cele mai avansate smartphone-uri flagship din portofoliul său de până acum, din seria OnePlus 9, care oferă o experiență de top a camerei cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile, display-uri de ultimă generație cu rată de reîmprospătare ridicată și tehnologie de încărcare rapidă wireless care performează mai bine decât unele soluții de încărcare prin cablu ale concurenților. De asemenea, OnePlus a prezentat și primul său dispozitiv wearable, OnePlus Watch, care oferă până la două săptămâni de autonomie a bateriei, mai multe funcții de monitorizare a sănătății și a activității și un design elegant.

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro (Foto: OnePlus)

Hasselblad Camera for Mobile aduce mai multe noutăți în fotografia pe smartphone, centrate în jurul noului standard al companiei pentru performanța culorilor pe smartphone-uri – Calibrarea naturală a culorii cu Hasselblad – și hardware premium pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Seria OnePlus 9 oferă, de asemenea, performanțe puternice cu cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 888, afișajul Fluid Display 2.0 superior cu rating DisplayMate A+ și soluții de încărcare rapidă de top: Warp Charge 65T și Warp Charge 50 Wireless.

OnePlus Watch oferă un design elegant, conexiune perfectă, urmărire inteligentă a stării fizice și o durată de viață foarte îndelungată a bateriei. Designul rotund simulează aspectul unui ceas tradițional, cu un arc neted pe partea laterală a carcasei, lustruit manual și cu peste 20 de tratamente aplicate pentru a obține un finisaj rafinat. Carcasa de 46 mm este realizată din oțel inoxidabil de calitate, cu sticlă curbată 2.5D pe față.

OnePlus Watch

OnePlus Watch (Foto: OnePlus)

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition completează estetica minimalistă a ediției clasice și are o carcasă realizată din aliaj de cobalt, un material hipoalergenic unic, care este de două ori mai rezistent la coroziune decât oțelul inoxidabil tradițional. În același timp, fața ceasului este fabricată din sticlă de safir cu tratament special, cu un rating Mohs de 9, ceea ce îi oferă o luminozitate și o rezistență  sporită la zgârieturi.

OnePlus 9 Pro va fi disponibil OnePlus 9 va fi disponibil din 26 aprilie în magazinele partenerilor din România în versiunea 128GB, 8GB RAM, OnePlus Watch va fi disponibil începând de la prețul de 159 €, iar data pentru disponibilitatea locală va fi anunțată în următoarele săptămâni. Alimentatorul Warp Charge 50 Wireless Charger va fi disponibil pe OnePlus.com și la partenerii din România începând de la prețul de 69,95 €.

To Top