Stiri

OPPO anunță prima lansare din România prin Instagram Stories

OPPO RENO5 5G
OPPO RENO5 5G

Măsurile de protecție împotriva răspândirii Covid-19 au determinat alegerea unor soluții de comunicare ce altă dată erau excluse din start.

Clipul experiment a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artiști, care încearcă să își spună povestea zi de zi prin intermediul rețelelor de socializare și care au fost intervievați de cunoscutul actor Mihai Bendeac.

Tinerii artiști, care fac parte din campania de lansare locală a seriei Reno5 „Film your story”, și a căror poveste a fost redată prin intermediul Instagram Stories, sunt Daniel Rădulescu – sculptor, Andrei Morariu și Bogdan Costea – fondatorii brandului de accesorii Optimef, Marius Fierașcu – fashion designer, Mihai Zgondoiu – artist/curator și Diana Iulia Roman – actriță, aceștia fiind apreciați atât pentru talentul și munca depuse, cât și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant în rețelele de socializare.

Noul model OPPO Reno5 5G dispune de mai multe funcții video care îl transformă în aliatul de nădejde al creatorilor de conținut video, precum AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0. OPPO Reno5 5G a adoptat în premieră AI Highlight Video, care utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

În ceea ce privește designul, OPPO Reno5 5G atrage și la acest capitol datorită finisajelor premium, a ecranului AMOLED cu o rată de refresh de 90Hz și margini edge-to-edge, precum și a dimensiunilor ultra slim – telefonul are o greutate de 172g și doar 7,9 mm grosime. Senzorul de amprentă este integrat sub display ceea ce ofera o deblocare instantă, păstrând în același timp securitatea datelor.

Iar, când vine vorba despre baterie și încărcare, OPPO Reno 5 impresionează datorită bateriei de 4300 mAh și a tehnologiei de încărcare rapide SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

Vezi clipul video pe Instagram, accesând https://www.instagram.com/stories/oppomobilero/2547234572553526673/

To Top