Stiri

OPPO Reno6 și Reno6 Pro sunt disponibile în România

Reno6 Pro 5G
Reno6 Pro 5G

Creșterile de preț pe segmentul telefoanelor premium, operate recent de Samsung și Apple, au stimulat vânzările mărcilor mai slab cotate, precum Xiaomi și OPPO. Cele mai noi smartphone-uri OPPO, Reno6 Pro și Reno6 sunt disponibile în magazinele partenerilor oficiali din România. Cele două telefoane 5G au garanție standard de 3 ani, fiind primele produse din portofoliul OPPO care vin cu acest beneficiu fără vreun cost suplimentar din partea cumpărătorilor.

Reno6 5G este disponibil în magazinele din România într-un pachet atractiv împreună cu căștile Enco Air și accesoriul de fitness OPPO Band cadou. Reno6 5G se remarcă printr-un design retro ultra-subțire, cu o grosime de 7,59 mm și o greutate de 182 grame.

Reno6 Pro este disponibil cu căștile Enco Free 2 W52 cadou. Reno6 Pro menține designul subțire și ușor, cu o grosime de 7,99 mm și o greutate de 188 grame. De asemenea, acesta moștenește designul OPPO Glow în două noi culori speciale – Arctic Blue și Lunar Grey. Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 870 5G cu un procesor Kryo 585 CPU de ultimă generație, care poate rula până la 3,2 GHz.

De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie, ceea ce se traduce prin faptul că și atunci când rulează mai multe aplicații în același timp, Reno6 Pro funcționează în continuare fără probleme.

To Top