Stiri

Orange România obține rezultate bune în trimestrul 3

Orange România a anunțat rezultatele financiare pentru trimestrul 3 al acestui an. Veniturile companiei de telefonie mobilă au crescut la 241 milioane de euro, o creştere de 3% comparativ cu trimestrul doi al anului 2011. La 30 septembrie Orange avea 10,184 milioane de clienţi, cu 1% mai mult decât în trimestrul precedent. Segmentul de broadband mobil continuă să se extindă, astfel încât creşterea este de 43% pe bază comparativă de la an la an, iar numărul de clienţi de broadband mobil a ajuns la 4,3 milioane.

Ne bucurăm că am obţinut rezultate încurajatoare în trimestrul trei din 2011, atât ca venituri, cât şi ca număr de clienţi: veniturile totale au crescut cu 3%, iar numărul de clienţi cu 1% comparativ cu trimestrul precedent al anului”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.
În trimestrul trei Orange şi-a extins portofoliul de produse cu noi opţiuni pentru abonamente şi terminale în premieră, atât smartphone-uri, cât şi tablete, precum: BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Tab 10.1”. Serviciul HD voice, în premieră în România, este folosit de din ce în ce mai mulţi clienţi, numărul lor ajungând la 75.000.

To Top