Stiri

Overclockerii ASUS au doborât 4 recorduri mondiale

Un grup de overclockeri profesioniști au vizitat sediul ASUS într-un efort de a stabili noi recorduri mondiale. Utilizând plăcile de bază ROG Maximus V Extreme, procesoare Intel Core i7-3770K și răcire cu lichid, echipa a depășit cu succes recordurile existente la 4 categorii, incluzând viteze de 7.1843GHz pentru procesor, 5.094 în SuperPi 1M, 4 minute și 43 de secunde în SuperPi 32M și 10.16 secunde în PiFast.

Pentru acest concurs, câțiva dintre cei mai buni overclockeri din lume s-au prezentat la sediul ASUS în căutarea unor performanțe record. Pe scenă au urcat membrii TeamRU, Smoke și 12, Hazzan (care a participat anterior la evenimentul ROG Absolute Zero), Piwor și maeștrii hardware-ului profesional ROG, Andre Yang și Shamino.

Montajul a presupus cantități mari de heliu și azot lichid în efortul de a obține noul record de 7.1843GHz pentru procesorul Intel Core i7-3770K. Pentru SuperPi 1M rezultatul a fost de 5.094 secunde, un nou record mondial, în timp ce SuperPi 32M a fost finalizat în 4 minute și 43 de secunde. În final, participanții au depășit cu succes recordul pentru PiFast cu scorul de 10.16 secunde.

Hardware-ulLa baza provocării de overclocking a stat placa ROG Maximus V Extreme cu Intel LGA 1155/Z77. Aceasta dispune de funcții pentru reglaje avansate precum OC Key, ce asigură overclocking la nivel hardware, Subzero Sense, funcție care citește temperaturile negative și supra-tensionarea hardware VGA Hotwire fără lipituri. Maximus V Extreme a fost desemnată ca prima alegere pentru overclockeri, iar cea mai recentă serie de recorduri a consolidat această poziție.

rog

To Top