Stiri

Panasonic lansează două sisteme soundbar pentru home cinema

Soundbar Panasonic HTB600
Soundbar Panasonic HTB600

Panasonic a lansat două noi sisteme audio home-theater, sub formă de soundbar: modelul SC-HTB600 cu subwoofer wireless și SC-HTB400, cu subwoofer integrat. Cele două sisteme redau un sunet superb, au un design minimalist și caracteristici inteligente. Nu au fost date publicității prețurile de lansare.

HTB600 acceptă atât formatul audio Dolby Atmos cât și DTS:X.

Soundbar Panasonic HTB600

Soundbar Panasonic HTB600

Sunetul ambiental de înaltă calitate străbate spațiul 3D pentru a învălui ascultătorii într-o experiență cinematografică captivantă. HTB600 vine cu un subwoofer fără fir, de mari dimensiuni, pentru un bas dinamic. Difuzorul de 16 cm atinge o putere de 200W. Carcasa generoasă a difuzorului emite un bas mai bogat, pentru a însufleți filmele de acțiune. Portul bas reflex cu formă aerodinamică generează un flux de aer blând și reduce vibrațiile nedorite, pentru un sunet de bas puternic, limpede.

Vezi un video cu noul soundbar Panasonic SC-HTB600 cu subwoofer wireless

HTB400 se remarcă printr-un design elegant al soundbar-ului individual (vezi video la final), dar și prin basul impresionant generat de cele două subwoofere conice de 8 cm, care ating o putere cumulată de 80 W. În combinație cu celelalte două difuzoare pentru întreaga gamă de frecvențe (4,5 x 10 cm) sistemul atinge o putere totală de 160 W. Cele două porturi bas reflex emit un bas limpede și puternic.

Noile modele din seria HTB sunt caracterizate prin stilul funcțional, optimizat pentru a se asorta cu designul ultimelor televizoare Panasonic. Ele includ și un mod Dialoguri clare, care te ajuta să înțelegi tot ce spun actorii într-un film cu o coloana sonoră foarte „aglomerată”.

Soundbar-urile sunt prevăzute cu picioare ajustabile – pentru a putea fi plasate direct pe piedestalul televizorului sau, după preferințe, în fața acestuia. Ambele modele pot fi de asemenea montate pe perete. Plasate pe o suprafață plană, cum ar fi comoda pentru televizor, noile difuzoare pot fi reglate în sus cu 7° astfel încât sunetul să poată fi proiectat exact la nivelul urechii ascultătorului. Însă și spatele difuzorului poate fi reglat, de exemplu la montajul pe perete, pentru ca sunetul să fie emis la 180°.

Noile soundbar-uri se pot conecta prin Bluetooth  la telefoane inteligente și alte dispozitive compatibile, pentru a permite utilizatorilor să asculte muzică sau podcasturi în calitate stereo, de pe propria canapea.

Video cu noul soundbar Panasonic SC-HTB400

To Top