Stiri

Panasonic te premiaza 3D

Panasonic te premiază în acestă vară cu o plasmă 3D Full HD în valoare de 10.000 de lei (100 de milioane lei vechi). Tot ce trebuie să faci e să te înscrii pe site-ul viera.ro și să scrii un review despre sistemul 3D de la Panasonic.

“Credem în potenţialul tehnologiei 3D şi ne dorim ca aceasta să ajungă cât mai curând în casele oamenilor. Tocmai de aceea ne străduim să o promovăm prin toate mijloacele. Am început cu prima competiţie sportivă filmată şi redată 3D si cu transmisiunile live 3D de la Roland Garros oferite publicului larg. Vom continua cu concursul Panasonic=3D. În acest fel, Panasonic dovedeşte că este singurul producător capabil în momentul de faţă să ofere soluţii complete pentru 3D.“ a declarat Alexandru Mina – director de comunicare Panasonic România.
Concursul “Panasonic=3D” se va desfăşura în perioada 1 iulie 2010 – 20 august 2010. Lupta pentru câştigarea marelui premiu şi a celor 150 de invitaţii la film se va desfăşura între 3-20 august, câştigătorul plasmei va fi declarat concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi pe parcursul concursului.

To Top