Stiri

Panasonic Toughbook CF-53

Panasonic lansează trei noi laptop-uri semi-ranforsate destinate activităților în afara biroului. Pe lângă modelul standard mai există două variante pentru lucru pe teren dar și pentru service-urile auto.
Întreaga serie de notebook-uri Toughbook a fost echipată cu a doua generaţie de procesoare Intel Core i5-2520M vPro. Ecranul HD LED cu diagonala de 14 inch are un strat anti-reflexie şi anti-strălucire pentru a fi mai uşor utilizat atât în spaţii închise cât şi afară, în aer liber sau la lumina soarelui. Datorită porturilor USB 3.0, utilizatorii pot transfera datele mult mai rapid de pe medii de stocare externe compatibile USB 3.0.

Modelul Toughbook CF-53 Touchscreen este proiectat pentru cei care au nevoie de o interfaţă tactilă pentru introducerea de date când lucrează de pe teren, în lumina soarelui. Unitatea include un ecran HD în format lat, tactil, cu luminozitate mare şi polarizor circular pentru a minimiza reflexia razelor solare.

Toughbook CF-53 Automotive este proiectat pentru a fi utilizat în activităţile din industria auto. Beneficiind de porturi optimizate, două sloturi PC Card şi respectând standardele din industrie, modelul poate fi adaptat uşor pentru a răspunde cerinţelor variate ale tehnicienilor auto.
Panasonic Toughbook CF-53

To Top