Stiri

Panasonic Toughbook CF-H2 pentru profesioniști

Panasonic Toughbook Android Tablet

Panasonic a găsit niște domenii de nișă pe care alte companii le-au ignorat din cauza vânzărilor reduse pe care le preconizau. Tableta CF-H2 disponibilă în două modele distincte, pentru a întâmpina nevoile profesioniştilor din domeniul medical şi al lucrătorilor din utilităţi. Modelul CF-H2 Healthcare este conceput pentru a oferi doctorilor şi asistentelor acces instant la înregistrările medicale de la punctul de îngrijire, precum şi o documentaţie exactă privind condiţia pacientului şi a medicamentaţiei sale şi permite în final o mai mare eficienţă a proceselor clinice.

Cu aspectul robust, construit ergonomic, cu o viaţă prelungită a bateriei şi cu un ecran ce reflectă razele soarelui pentru a obţine o vizibilitate mai bună, ecranul tactil al tabletei Toughbook este unealta ideală pentru accesarea aplicaţiilor şi datelor din cele mai dificile medii mobile.

Ambele modele CF-H2 sunt echipate cu procesoare din a 3-a generaţie de la Intel Core i5-3427U vPro (1.8GHz până la 2.8GHz cu Intel Turbo Boost Technology) şi grafică Intel HD 4000. Pe lângă noile procesoare, CF-H2 este deasemenea echipat şi cu module DDR3L de memorie RAM ce lucrează la voltaj scăzut folosind mai puţin curent pentru eficienţă sporită şi pentru a mări durata de viaţă a bateriei. Capacitatea de stocare a Hard Disk-ului a fost deasemenea mărită de la 160GB la 320GB pe lângă opţiunea SSD de 128GB.

Îmbunătăţirile aduse de Panasonic şi Intel asigură o durată de viaţă a bateriei tabletei Toughbook CF-H2 cu peste jumătate de oră ceea ce va permite lucrătorilor din teren mai mult de 7 ore de utilizare (MobileMarkTM 2007, 60cd/m²) cu Windows 7 fără a reîncărca bateriile de înaltă capacitate. CF-H2 reîncarcă cele două baterii în acelaşi timp, rapid, pentru încărcări rapide (aproximativ 3 ore).

Panasonic Toughbook Android Tablet

To Top