Stiri

Periferice Logitech pentru Windows 8

Logitech a lansat o noua gama de dispozitive concepute pentru o navigare usoara si intuitiva pe Windows 8. Disponibile de la sfarsitul lunii in Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 preiau functionalitatea mouse-ului traditional si sunt optimizate pentru experienta de navigare tactila oferita de Window 8.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață largă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 se reîncarcă prin USB și funcționează timp de o lună după o singură încărcare iar butonul On/Off dispune de indicator de lumină ce anunță descărcarea bateriei. Logitech Touch Mouse T620 are o autonomie de șase luni, iar Logitech Zone Touch Mouse T400, o autonomie de 18 luni. Similar touchpad-ului, Logitech Zone Touch Mouse T400 dispune de asemenea de un buton On/Off și de un indicator luminos.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 ( 69,99 Euro) si Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile în Europa din luna octombrie.

To Top