Stiri

Philips 272G5DYEB vine cu tehnologie NVIDIA G-SYNC

Philips 272G5DYEB
Philips 272G5DYEB

Modelul Philips 272G5DYEB are o diagonală de 27 inch şi tehnologie NVIDIA G-SYNC. Dispunând de o rată de refresh de 144 Hz, acest monitor actualizează conţinutul de pe ecran aproape cu de două ori şi jumătate mai des în comparaţie cu un monitor standard. Permiţând procesorului grafic să controleze rata de refresh, acesta oferă o imagine ultra omogenă ce include imaginile cruciale care, în alte condiţii, lipsesc de pe monitoarele cu rată de refresh standard. Gamerii pot ţinti precis obiectele şi astfel îşi pot îmbunătăţi performanţele.

Un mare neajuns atunci când vine vorba despre gaming pe un monitor standard, cel puţin în cazul gamerilor, este frame rate-ul scăzut, caracteristică ce poate face ca obiectele să apară neregulat dintr-un loc în altul pe ecran. Tehnologia NVIDIA G-SYNC este concepută pentru gamerii care caută un display care se ridică la nivelul aşteptărilor lor. Datorită plăcii grafice avansate, Philips NVIDIA G-SYNC este un monitor pe măsura reflexelor ultra rapide ale gamerilor experimentați. Acesta reconcepe imaginea de pe ecran până la 144 ori pe secundă, făcând ca obiectele să apară natural în cadru şi să fie mult mai uşor şi precis de ţintit.

Philips 272G5DYEB

Philips 272G5DYEB

Performanţa revoluţionară a tehnologiei G-SYNC este obţinută prin sincronizarea ratei de refresh a display-ului cu procesorul grafic, oferindu-i acestuia control asupra timpului de actualizare a display-ului. Rata de refresh a monitorului se adaptează constant la rata de cadre care este comunicată de către procesorul grafic. Acest proces elimină tearing-ul şi stuttering-ul, efecte care diminuează experienţa de gaming. De asemenea, procesul minimalizează în mod semnificativ efectul de lag. Datorită noii tehnologii, scenele apar întregi, obiectele sunt randate cu o claritate uimitoare iar modul de joc devine extem de fluent.

Cu ajutorul unui ecran de 27 inchi, un timp de răspuns de 1ms GTG şi suport Full HD, gamerii vor experimenta un mod de vizualizare extraordinar pe noul display, ce oferă culori luminoase şi reproducere superioară a imaginii.

Noul monitor Philips 272G5DYEB cu NVIDIA G-SYNC va fi disponibil în Europa la sfârşitul lunii octombrie 2014.

To Top