Stiri

Philips 346B1C – monitor curbat cu docking USB-C pentru business

Philips 346B1C
Philips 346B1C

Philips anunță lansarea monitorului curbat UltraWide VA LCD 346B1C cu docking USB-C. Proiectat pentru a maximiza productivitatea la locul de muncă, acest model oferă imagini CrystalClear într-un afișaj VA, tehnologie de andocare USB-C încorporată și o serie de caracteristici care asigură confort ergonomic și protejează mediul înconjurător. Philips 346B1C este destinat profesioniștilor din sectorul financiar, bancar și alte sectoare B2B.

Philips 346B1C este echipat cu mai multe tehnologii concepute pentru o experiență de vizionare excelentă, fiind echipat cu un panel CrystalClear, UltraWide QHD de 3440 x 1440 de pixeli. Formatul de 21: 9 oferă posibilități infinite: analiza de documente side-by-side, vizualizare a tabelelor XXL și multe altele. Functia split-screen pe mai multe dispozitive este posibilă datorită tehnologiei MultiView care permite utilizatorilor să lucreze simultan pe mai multe dispozitive, cum ar fi un notebook și un computer, folosind un comutator KVM integrat pentru funcția Multi-Client, care permite utilizatorului să controleze două PC-uri separate, folosind o singură configurație monitor-tastatură-mouse. Și cei care doresc să se joace vor aprecia acest monitor pentru tehnologia Adaptive-Sync, timpul de răspuns rapid și un gameplay fluid, fără artefacte.

Philips 346B1C

Philips 346B1C

Conectezi laptopul rapid prin portul USB-C

Monitorul include o stație de andocare USB-C încorporată cu posibilitatea de a oferi energie, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot profită de o serie întreagă de funcționalități convenabile, cum ar fi conectarea ușoară cu un singur cablu și posibilitatea de a conecta un notebook la monitor pentru a se bucura de o imagine de calitate și transfer de date super rapid în timp ce notebook-ul se încarcă.

Tehnologia flicker-free și LowBlue Mode promit o vizualizare mai bună în timpul lucrului, modul EasyRead oferă o experiență plăcută de lectură asemănătoare hârtiei, un pivotant de 180°, basculant, reglabil pe înălțime și montura VESA asigură un confort optim iar senzorul pentru economisire a energiei detectează și se adaptează la prezența umană, reducând astfel costurile de energie cu până la 80%. Monitorul este, de asemenea produs fără mercur, fără plumb, cu rating-ul EnergyStar 7.0, certificat RoHS și TCO, și ambalat în material reciclabil 100%.

Monitorul Philips 346B1C va fi disponibil din noiembrie 2019 cu un preț recomandat de producător de 2789 Lei.

To Top