Stiri

Noul Philips de 49 de inchi poate înlocui cu succes două monitoare

Monitor Philips 498P9 Brilliance
Monitor Philips 498P9 Brilliance

MMD a lansat noul Philips 498P9 Brilliance, un monitor LCD curbat cu diagonală de 49 de inchi creat pentru profesioniști. Cu o rație de aspect SuperWide de 32:9 și o rezoluție de 5.120 x 1.440 pixeli, monitorul poate înlocui perfect un aranjament de două monitoare 16:9 Quad HD cu diagonală de 27 de inchi.

Monitorul oferă o experiență de vizualizare mult mai confortabilă datorită curburii de 1800r ce asigură imagini clare, care se integrează mai bine în câmpul vizual al utilizatorului, datorită curburii ce reproduce forma naturală a ochiului uman. Funcționalitatea acestui monitor este sporită de tehnologia MultiView, ce permite profesioniștilor să conecteze un computer și un laptop, având posibilitatea de vizualizare duală activă.

Proiectat pentru profesioniști

Prin spațiul său de lucru impresionant, monitorul Philips 498P9 eficientizează munca profesioniștilor. Acesta dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate, cum ar fi DisplayPort, HDMI și USB 3.2. Comutatorul KVM MultiClient integrat și funcția MultiView permit utilizatorilor să controleze două dispozitive separate în același timp folosind o singură combinație monitor-tastatură-mouse, economisind astfel timp și spațiu. Cu o simplă apăsare de buton utilizatorul poate schimbă între calculatoarele pe care le controlează pentru o eficiență mai mare.

De asemenea, suportul Compact Ergo Base, care se înclină, se învârte și se ajustează pe înălțime, permite fiecărui utilizator să se bucure de o productivitate și un confort sporite.

Calitatea imaginii lui Philips 498P9 este scoasă în evidență și mai mult prin SmartImage, o tehnologie care analizează conținutul afișat pe ecran și optimizează setările monitorului. Tehnologia Adaptive-Sync asigură o experiență de gaming plăcută, fără artefacte vizuale sau efectul de rupere a imaginii.

Confortul utilizatorului este o prioritate, iar monitorul oferă utilizatorilor o multitudine de soluții pentru un confort sporit, inclusiv modul LowBlue și tehnologia Flicker-free ce ajută la reducerea oboselii ochilor. Acest monitor este și extrem de prietenos cu mediul înconjurător. Prin activarea comutatorului 0 watt, utilizatorii pot întrerupe complet alimentarea monitorului, ceea ce duce la un consum de energie zero.

Monitorul Philips 498P9 Brilliance este disponibil în România din luna august 2020, la un preț de aprox. 4.342 Lei. VEZI PREȚUL ACTUALIZAT ONLINE

To Top