Stiri

Philips E Line: gaming după muncă pe același monitor

Philips 272E1GAJ
Philips 272E1GAJ

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, a anunțat noua serie de monitoare de gaming Philips E Line, dedicată atât utilizatorilor mai tineri, cât și freelancerilor care au nevoie de cele mai bune caracteristici pentru studiu, lucru și gaming. Primele monitoare ale noii linii E lansate sunt: Philips 242E1GAJ (23,8 inchi) și Philips 272E1GAJ (27 de inchi).

Un pachet complet

Philips 242E1GAJ și 272E1GAJ au display-uri LED VA care oferă un unghi de vizualizare larg de 178/178 grade și o rezoluție Full HD. Designul fără ramă pe 3 laturi oferă senzația unui ecran mai mare, iar toate aceste caracteristici asigură o experiență de utilizare excelentă pentru lucrul de acasă, aplicații grafice, filme și jocuri video. Noile monitoare de 24de inchi și 27 de inchi încorporează o pereche de boxe stereo de înaltă calitate.

Caracteristici de gaming

Linia E oferă imagini fluide datorită ratei de reîmprospătare de 144 Hz,  de 2,4 ori mai mare decât a unui monitor obișnuit. Un astfel de monitor face diferența în jocurile competitive. Mai mult decât atât, timpul de răspuns rapid de 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) oferă imagini mai clare și mai precise pentru a îmbunătății experiența de gaming. Monitorul Philips 242E1GAJ beneficiază de AMD FreeSync Premium, oferind o experiență de joc fără artefacte vizuale si screen tearing.

Pentru a face experiența și mai bună, noile monitoare de gaming Philips dispun de un OSD accesibil rapid, creat pentru gameri, oferind mai multe moduri dedicate. De exemplu, în cazul jocurilor FPS, OSD-ul oferă un mod dedicat care îmbunătățește imaginile întunecate și ajută la vizualizarea obiectelor ascunse în umbră, în timp ce în jocurile de curse acesta adaptează afișajul pentru a oferi cel mai rapid timp de răspuns și culori strălucitoare. Acest lucru permite utilizatorilor să obțină întotdeauna cea mai bună experiență de gaming de la monitoarele lor, adaptându-le nevoilor fiecărui utilizator.

Experiența vizuală contează

Monitoarele de gaming Philips E Line dispun de tehnologia Ultra Wide-Color, ce oferă un spectru mai larg de culori pentru o imagine mai strălucitoare. Datorită SmartContrast care analizează conținutul afișat, aceste monitoare reglează automat culorile și controlează intensitatea luminii de fundal. Monitoarele Philips E Line beneficiază de tehnologia Flicker-Free pentru o vizionare mai confortabilă, iar modul LowBlue protejează ochii utilizatorului.

Philips 242E1GAJ este disponibil din această lună, iar Philips 272E1GAJ va fi disponibil începând cu jumătatea lunii octombrie, la un preț recomandat de 870 lei, respectiv 1064 lei.

To Top