Stiri

Philips lansează un monitorul 279C9 pentru profesioniști

Philips 279C9
Philips 279C9

MMD, compania care deține brandul Philips, lansează un nou monitor recomandat profesioniștilor. Philips 279C9 are o diagnonală de 27 inchi (68,47 cm), un design modern și răspunde cerințelor pentru o productivitate sporită.

Design-ul, portul USB-C, calitatea imaginii și caracteristicile ergonomice fac din Philips 279C9 o soluție pentru profesioniștii din domeniul financiar, cât și pentru toți cei care lucrează cu programe CAD și aplicații grafice 3D. Monitorul Philips 279C9 are un design Zero Bezel, fără ramă, și oferă o imagine extinsă ce face posibilă o configurație multi-monitor.

În zilele noastre, toată lumea este obișnuită să lucreze cu mai multe dispozitive conectate, ceea ce înseamnă că porturile sunt un atribut foarte important. Philips 279C9 include un conector USB-C, care permite utilizatorilor să transfere date în timp ce încarcă bateria laptopului la o super-viteză (până la 65W). Monitorul mai dispune de un DisplayPort, două porturi HDMI și patru porturi USB 3.2. Multitudinea de porturi permite conectarea unui număr mare de dispozitive simultan cu posibilitatea de a gestiona cablurile astfel încât spațiul de lucru să rămână unul îngrijit.

Panou IPS 4K

Panoul IPS oferă unghiuri de vizualizare extinse de 178/178 grade, ceea ce face posibilă vizualizarea ecranului din aproape orice unghi. În plus, panoul IPS asigură imagini clare, cu culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru fotografii, filme și navigare web, câtși pentru aplicații profesionale care necesită acuratețe și luminozitate constantă. În plus, datorită rezolutiei sale UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) și a certificării VESA DisplayHDR 400, acest monitor reproduce toate detaliile pentru imagini apropiate de realitate. Imaginile beneficiază de culori excelente, un negru profund și o luminozitate maximă de 400 nits.

Monitorul Philips 279C9 este disponibil România la un preț aproximativ de 2.555 lei.

To Top