Stiri

Philips Monitors lansează monitorul 49B2U6900CH cu Smart KVM și cameră web cu auto-încadrare

Philips Monitors lansează noul model 49B2U6900CH cu funcție Smart KVM și o cameră web cu funcția de auto-încadrare
(CREDIT: MMD-Monitors & Displays Holding BV )

Philips Monitors aduce pe piață noul monitor 49B2U6900CH, un model de 48.8 inchi (5120 x 1440) conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor. Va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul recomandat de 6220 lei. Integrând tehnologii avansate pentru colaborare online și productivitate, acesta vine să elimine necesitatea unui al doilea ecran, oferind funcții precum Smart KVM și o cameră web integrată cu autoîncadrare.

Alături de camera web integrată, ajustabilă până la 30 de grade și dotată cu funcție de autoîncadrare, Philips 49B2U6900CH include și un microfon cu funcție de anulare a zgomotului, iar indicatorul Busylight, care se luminează în roșu în timpul convorbirilor, oferă un mod discret de a indica statusul utilizatorului. Această funcție se sincronizează automat cu Microsoft Teams, dar poate fi activată și manual.

Philips Monitors 49B2U6900CH

Philips Monitors 49B2U6900CH (Foto: MMD-Monitors & Displays Holding BV )

Pe lângă aceste caracteristici, monitorul vine cu un Smart KVM. Aceasta permite comutarea rapidă între două surse de semnal, precum un desktop și un laptop conectat prin USB-C, printr-o simplă apăsare triplă a tastei “Ctrl”. Mai mult, cablul USB-C asigură și alimentarea dispozitivelor conectate.

Monitorul oferă un confort sporit, având un suport dedicat pentru căști, permițând astfel organizarea eficientă a spațiului de lucru. Din punct de vedere al calității imaginii, monitorul este echipat cu o ramă curbată și un ecran certificat DisplayHDR400, care asigură imagini clare și de înaltă calitate. Funcțiile Low Blue mode și Flicker Free contribuie la reducerea oboselii ochilor.

To Top