Stiri

Philips lansează monitorul eco-friendly 243B1 cu USB-C

Monitor Philips 243B1
Monitor Philips 243B1

MMD a anunțat lansarea monitorului de 24 de inchi Philips 243B1, cu rezoluție Full HD, conexiuni USB-C și HDMI, și care constituie și o alegere excelentă pentru cei atenți la mediul înconjurător. Monitorul nu doar că respectă standardele stricte de mediu, precum ENERGY STAR, EPEAT și TCO, dar este echipat cu tehnologia PowerSensor care poate economisi până la 80% din costurile energetice.

În plus, monitorul este echipat cu un LightSensor care ajustează automat luminozitatea imaginii pentru a se potrivi condițiilor de iluminare din cameră, precum și cu un comutator de alimentare pentru a asigura zero consum de energie.

Philips 243B1 oferă simplitatea andocării cu un singur cablu USB-C. Utilizatorii trebuie doar să-și conecteze notebook-ul compatibil direct la monitor folosind un singur cablu cu conector reversibil pentru a beneficia de transfer de date de mare viteză, datorită conexiunii USB 3.2, inclusiv cu posibilitatea de a încărca notebook-ul.

Philips 243B1 dispune de tehnologie Flicker-Free și LowBlue Mode, precum și de SmartErgoBase, monitorul putând fi pivotat, înclinat și rotit. Conectivitatea facilă include DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP și RJ45.

Ușor de folosit și eco-friendly, monitorul Philips 243B1 va fi disponibil începând cu luna martie 2020 la un preț recomandat de 1249 lei.

To Top