Stiri

Philips TV & Sound a primit 4 premii EISA pentru imagine și sunet


(CREDIT: Philips / TP Vision)

Philips TV & Sound a câștigat 4 premii EISA pentru calitatea excepțională a imaginii și a sunetului. E vorba de următoarele 4 produse. Philips Fidelio FB1 a obținut EISA Integrated Soundbar 2022-2022 Award. Televizorul de 55” PUS8807 a obținut EISA Family TV 2022-2023 Award. Televizorul de 65” OLED+937 a obținut EISA Home Theatre TV of the Year 2022-2023 Award. Televizorul de 55” OLED807 a obținut EISA Best Buy OLED TV 2022-2023.

Ambele modele de 55 inchi, OLED807 și PUS8807 sunt disponibile pe piața europeană. Modelul OLED+937 de 65 inchi va fi oficial lansat pe data de 31 august, iar soundbar-ul Philips Fidelio FB1 va fi disponibil începând cu luna august 2022.

VEZI PREȚUL ONLINE PENTRU OLED807

Premiile EISA (Expert Imaging and Sound Association) reprezintă recunoașterea supremă din partea reprezentanților din industria AV. În ultimii 40 de ani, organizația a selectat cele mai bune produse în categoriile TV, imagine și sunet , toate acestea fiind evaluate de către juriul ESIA, format din experți reprezentând 59 dintre cele mai respectate publicații de specialitate în domeniul tehnologiei și specialiști din tehnologiei, din 30 de țări, din întreaga lume.

Televizoarele Philips Ambilight OLED s-au bucurat de succes de-a lungul anilor în cadrul EISA datorită combinației dintre calitatea audio-video remarcabilă, tehnologia inovatoare și designul european excepțional. Acest mix a făcut ca televizoarele Philips Ambilight OLED să fie din nou câștigătoare și în 2022, dar învingător a ieșit și televizorul de înaltă performanță din seria 8807 Ambilight al companiei – comercializat ca „The One”, datorită ofertei sale ușor de înțeles, care oferă performanțe ridicate cu toate caracteristicile esențiale necesare.

În secțiunea audio, revenirea Philips Fidelio a fost recunoscută din nou de EISA cu o a doua victorie consecutivă în categoria soundbar, cu modelul Fidelio FB1 care a obținut premiul cel mare în 2022/23.

La acordarea premiului EISA Home Theatre TV of the Year 2022-2023 pentru televizorul OLED937 de 65 inchi, juriul a declarat:

“Calitatea sunetului este una dintre cele mai importante funcții pe lista oricărui client, iar Philips o plasează în centrul atenției cu modelul 65OLED+937. Difuzoarele integrate, proiectate de Bowers & Wilkins, fac o pereche ideală cu imaginea oferită de panoul OLED „EX Royal” și cu motorul P5 AI Dual Picture cu definire avansată a tonurilor HDR.

Soundbar-ul 5.1 cu 2 canale oferă un sunet învăluitor și de mare anvergură. Noile difuzoare cu focalizare laterală și unitățile Dolby Atmos reproiectate extind câmpul sonor, tweeterul cu o cupolă de titan montat central adaugă detalii succinte și spațialitate dialogului, iar un difuzor pentru bas de 100×65 mm oferă un răspuns rapid și profund. Nici designul nu a fost trecut cu vederea deoarece carcasa înclinată inteligent se potrivește cu suportul televizorului pentru a face din 65OLED+937 un festin pentru ochi și urechi.”

Televizorul 55OLED807 – EISA Best Buy OLED TV for 2022-2023

Philips 55OLED807 oferă o performanță și specificații care par să depășească cu mult prețul său accesibil. Combinând cel mai recent panou „EX” cu luminozitate mai mare și noua generație a motorului de procesare P5, acest ecran elegant, cu iluminare Ambilight și suport rotativ, îmbină un negru cuprinzător, niveluri HDR uimitoare, claritate 4K și culori autentice și vibrante. O gamă variată de preselecții pentru imagine este însoțită de ajustări fine, ceea ce face ca modelul 55OLED807 să fie potrivit atât pentru dependenții de televizoare, cât și pentru cei ce vor reglaje mai detaliate. Cu două conexiuni HDMI ce oferă suport pentru video la 120 Hz și rate de reîmprospătare variabile, gamerii sunt și ei invitați la petrecere.

Televizorul „The One” (55PUS8807)

“Cunoscut după numele “The One”, acest TV LCD de 55 inchi iluminat LED face față provocării de a fi un televizor polivalent pentru filme, jocuri și entertainment la un preț competitiv. Cu o îmbunătățire considerabilă față de modelul anterior, 55PUS8807 se adresează gamerilor pe console cu noua opțiune Game Bar și conexiuni HDMI 2.1. Sistemul inteligent Android TV 11 excelează pe platformele de streaming și muzică. Redarea HDR 4k (inclusiv HDR10+ și Dolby Vision) este completată de culorile vibrante și luminozitatea înaltă, impresionând inclusiv în camerele foarte luminoase. Mai mult, unghiurile largi de vizualizare ale panoului IPS fac ca fiecare membru al familiei să se poată bucura de spectacol.”

Soundbarul Fidelio FB1

“Modelul de top al gamei Philips Fielio este FB1, un soundbar plin de funcții care oferă o performanță fantastică și de mare anvergură pentru un singur element. Bass-ul iese în evidență, iar cele două unități pentru subwoofer încorporate în FB1 prezenintă puterea, prestanța și profunzimea așteptate de obicei de la un subwoofer extern. Aranjamentele separate pentru canalele stânga, dreapta și centru oferă o gestionare excelentă a dialogului și a efectelor. Sunetul 3D, fie că este virtual, Dolby Atmos sau DTS:X, este transmis prin intermediul difuzoarelor cu iluminare inteligentă a soundbar-ului. FB1 este un soundbar pentru orice ocazie.”

To Top