Editorial

Plaja din showroom-ul eMAG

De obicei vara nu se fac promotii sau actiuni de marketing. Emag si ASUS au avut alta parere si au demarat o actiune care implica laptopuri, fete sumar imbracate si premii…

fete ASUS

Pe scurt: te duci la showroom-ul emag din Bucuresti (Crangasi) si faci poze cu 2 fete sexy (oraganizatorii ti le pun la dispozitie, nu trebuie sa le aduci tu de acasa). In poza mai trebuie sa incapa si un notebook ASUS din seria U/UX. Dupa poza iti completezi numele si adresa de email pe un lapotop ASUS amplasat strategic in showroom (cum altfel…) si poza iti vine pe email. La sfarsitul campaniei (undeva la inceputul saptamanii viitoare) se face o tragere la sorti si poti castiga unul dintre premiile puse la bataie: voucherele valorice de câte 200 Euro, 300 Euro şi de 400 Euro. (Voucherele vor putea fi folosiţi pentru achiziţionarea de laptopuri şi de netbook-uri ASUS de la eMAG.)

Promotia se numeste “U, ASUS & the Girls” si scopul este de a oferi publicului bucurestean sansa de a testa primele portabile U/UX ajunse România, în cadrul unui studio foto profesionist amenajat sub forma unei plaje exotice. Participând la eveniment, publicul va descoperi când de comod şi de plăcut e să lucrezi şi să comunici direct de pe plajă. Marea albastră, nisipul fin ca mătasea şi scoicile te îndeamnă să alegi un Eee PC Seashell. Cele mai noi modele – 1005HA şi 1008HA – sunt operabile întreaga zi, sub umbrela de soare.

fete ASUS

Si daca tot ajungi pe acolo nu uita ca in avampremieră, este expus şi modelul Eee PC 1101HA. Acesta iese în evidenţa prin ecranul HD de 11,4 inci cu rezoluţie de 1366×768 pixeli, autonomia de lucru de până la 11 ore şi sistemul audio SRS Premium Sound True-to-life 5.1.

Laptopul de plajă de la ASUS poate fi testat în cadrul evenimentului “U, ASUS & the Girls”, în fiecare zi, în timpul programului showroom-ului eMAG, între orele 15-20. O singură fotografie realizată în studiul foto şi expediată pe email va însemna o sanşă pentru câştigarea unui voucher de 200 Euro, 300 Euro sau de 400 Euro. Înscrierea în promoţie nu este condiţionată de cumpărărea vreunui produs.

Cei care vor opta să-şi cumpere un laptop ASUS cu procesor Intel Core2 Duo, în perioada 17 august – 14 septembrie (putând achita şi cu un voucher câştigat în timpul promoţiei de mai sus), vor participa la câte o tragere la sorţi suplimentară pentru 4 vouchere săptămânale de câte 500 Euro, destinate viitoarelor achiziţii.

To Top